RTX 4070 ve i7 12700H sistemde CS2 donuyor

Sirayet

Femtopat
Daha fazla  
Sistem RTX 4070 i7 12700H 16 GB RAM W11 Pro 165 Hz Acer Nitro 5.

Onceden bir problem yoktu 300 FPS kusur oyunu rahat oynuyordum su an CS de saçma sapan donuyor oyuna girerken çıkarken kesik kesik donuklar atıyor.

Anlam veremedim, sil yükle yaptım yine olmadı. Bunun sebebi ve çözümünü bilen var mı?

Oyun dosyalarını doğrulayabilirmisin
Kütüphane > CS2 > Ayarlar > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula

Sorun oyun açılırken ve kapanırken mi yoksa maça girip çıkarken mi.

Oyun dosyalarını doğrulayabilirmisin
Kütüphane > CS2 > Ayarlar > Yüklü Dosyalar > Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula

Sorun oyun açılırken ve kapanırken mi yoksa maça girip çıkarken mi.
dostum kart 4060 duzeltme yapayım ve ready or nota girdim onda da aynı olay var kesik kesik donuyor oyun fps yüksek ama kesık kesık sık bir şekilde donuyor 2 gun once nvidianın game driverıne guncelleme gelmişti onu yenıden kurdum acaba ondan kaynaklı mı

dostum kart 4060 duzeltme yapayım ve ready or nota girdim onda da aynı olay var kesik kesik donuyor oyun fps yüksek ama kesık kesık sık bir şekilde donuyor 2 gun once nvidianın game driverıne guncelleme gelmişti onu yenıden kurdum acaba ondan kaynaklı mı
Olabilir hocam bu son driver da sorun yaşayanlar vardı ama eski ekran kartları vardı sorun yaşayanların. Senin durumunda belki bunu açıklıyordur.

İstersen kaldırıp tekrar kuruver.

Olabilir hocam bu son driver da sorun yaşayanlar vardı ama eski ekran kartları vardı sorun yaşayanların. Senin durumunda belki bunu açıklıyordur.

tekrar kurdum bir bakayım devam ediyor mu

tekrar kurulum yaptım duzeldı dostum tesekkurler ılgın ıcın

tekrar kurdum bir bakayım devam ediyor mu

tekrar kurulum yaptım duzeldı dostum tesekkurler ılgın ıcın
Yardımcı olabildiğime mutlu oldum hocam. Rica ederim ne demek elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Hayırlı gecelerin olsun inşaAllah.

Amin cümlemizden hocam. Estağfurullah ne demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı