RTX 4070 vs RTX 5060 Ti

Aldımmı ASUS MSI falan alayım diyorum hem bir gün satmak istediğimde o markalar daha çok para ediyor 300 500.

Ürünü satmak için seçmek saçma geliyor. Palit gayet kaliteli bir marka, ekran kartı seçerken en ucuzu neyse onu almak her zaman daha mantıklı.

Satarken 300-500 lira kar edeceğim diye alırken 3-5k fazla para vermen mantıklı mı? :D

Sadece satmak değil PC içinde çalışırken markaların kalite farkı oluyor MHz değerleri bile farklı ve ASUS falan 1 2 FPS de olsa fazla veriyor 30 verıyorken 31 verip Palit yerine ASUS alırım mesela.
Fan hızları falan da değişiyor aynı dercede %50 çalışması var %70 çalışması var fanın.

Sadece satmak değil PC içinde çalışırken markaların kalite farkı oluyor MHz değerleri bile farklı ve ASUS falan 1 2 FPS de olsa fazla veriyor 30 verıyorken 31 verip Palit yerine ASUS alırım mesela.

1-2 FPS mi, dev farkmış gerçekten hocam. Onu hissedebilecek göz yok şu an ama sanırım.

1-2 FPS mi, dev farkmış gerçekten hocam. Onu hissedebilecek göz yok şu an ama sanırım.

Almışken kaliteli marka alır yoluma bakarım herkesin kendi tercihi sen ucuz diye Palit alısın ben kaliteli diye ASUS alırım.

Ya beni yanlış anlama seninle tartışmıyorum ama zaten bu işlerde bilgi sahibi olsaydın "4070" 5060 Ti arasında kaldım konusunu açmazdın bilgili biri asla 4070 lafı dahi etmez. Eğer ASUS'un fark yaratacağı gerçeği olsaydı sana 3K-5k lira daha ver ASUS al deriz, burada ki cevaplar senin paranı en doğru şekilde harcayıp en iyi performansı almanı sağlamak.

Bu arada hep ASUS kullanmış biriyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı