Hiçbir yere 4070 arasında kaldım. Diye konu açmadım.![]()
Doğru konu sahibi sen değilmişsin.
Hiçbir yere 4070 arasında kaldım. Diye konu açmadım.![]()
Yıllarca kullanacağım şey için 2 gün daha beklerim benlik sıkıntı yok ve dediğin sıkıntı daha çok üst modellerde var ve onu da almayacağım zaten.
Senin yaptığın savunmadan çok marka fanatikliği. Hikayeli AAA oyun oynayan adama gidip 4000 serisi ve AMD önerilmez zaten bu saatten sonra ama eski nesil Valorant CS:GO gibi DLSS ve FSR gibi teknolojilerin olmadığı yerde de AMD'nin NVIDIA'ya fark attığı ortada aynı segment kartları için konuşuyorum. İşine ne gelirse onu alırsın olur biter.
Not: RX 6800 XT sahibiyim. Zamanında 4070 ile arasında kalarak tercih etmiştim.
Senin yaptığın savunmadan çok marka fanatikliği. Hikayeli AAA oyun oynayan adama gidip 4000 serisi ve AMD önerilmez zaten bu saatten sonra ama eski nesil Valorant CS:GO gibi DLSS ve FSR gibi teknolojilerin olmadığı yerde de AMD'nin NVIDIA'ya fark attığı ortada aynı segment kartları için konuşuyorum. İşine ne gelirse onu alırsın olur biter.
Not: RX 6800XT sahibiyim. Zamanında 4070 ile arasında kalarak tercih etmiştim.
Bu arada CS'de FSR var.
CS:GO için sınırlandırıcı etken işlemci zaten. Ekran kartının tamamını kullanıyor da mı FSR'a gerek duyacak oyun?
Koymak için koymuşlar yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.