RTX 4070'li sistemi satıp PS5'e dönmek mantıklı mı?

Targarien

Hectopat
4070'li iyi bir sisteme sahibim ama çok fazla zamanım olmuyor. İşten gelince de koltukta oturarak oynamayı gözüm kesmiyor bazen. Genelde hikayeli oyunlar severim GoW, Last of Us, Split Fiction gibi. Eskiden hep konsol kullanıyordum, TV karşısında rahatça oynamayı seviyordum aslında. Şimdi ortalama bir oyuncu koltuğu aldım PC için, biraz oturduktan sonra bel ağrısı başlıyor (yaş 28 ve bel ağrısı kolay oluyor bende).
Daha iyi bir oyuncu koltuğu alabilirim, ama çok fark eder mi bilemedim.
TV'ye bilgisayar bağlanabilir ama salonda kötü bir görüntü yapar evde.
Ne kadar PC avantajlı da olsa PS5'e geri dönmeyi düşünüyorum, çok aşırı grafik ve FPS takıntım yoktur. Sizce mantıklı olur mu? Ya da şimdi düşündüm 10 metre HDMI alıp yan odadan mı bağlasam 😅 O da pratik olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş aynı bende 7800XT sistem vardı oyuncu koltuğu aldım fakat dikildiğim için başına özellikle sırt ağrısı, boş boş masa üstünde dolanmasıydı derken sattım sistemi. Konsol bakıyorum bende PS5 almayı planlıyorum yakın zamanda bundan öncesinde Xbox ve PS4 kullandım bi süre, kontrolcüye alışırsan rahatlığı çok güzel her ikisininde uzanıp oynamak özellikle.

Uzun senelerdir ofiste bilgisayar başında oturarak çalışan birisi olarak söylüyorum eve geldiğimde de yine koltuğa oturup bilgisayar başına geçmem isterse buluttan olsun o koltuk. Açık çekyat yada yatağa uzanıyorum yanıma gaming laptopumu da alıyorum mis.
Yani kıssadan hisse nasıl rahat hissediyorsan yada mutlu olacaksan o şekilde devam et.

Oyunlara para bayacak kadar paranız varsa mantıklı, yok ise mantıksız.
bu kardeşlikle halledilebiliyor aslında çok pahalıysa ve değmezse. Ya da plus aboneliğinde de birçok iyi oyun var.

Yaş aynı bende 7800XT sistem vardı oyuncu koltuğu aldım fakat dikildiğim için başına özellikle sırt ağrısı, boş boş masa üstünde dolanmasıydı derken sattım sistemi. Konsol bakıyorum bende PS5 almayı planlıyorum yakın zamanda bundan öncesinde Xbox ve PS4 kullandım bi süre, kontrolcüye alışırsan rahatlığı çok güzel her ikisininde uzanıp oynamak özellikle.
Sanırım ben de öyle yapıcam ya. Sırt ağrısı ve konforsuz olduktan sonra performansı daha iyi bile olsa çok önemi kalmıyor.

Bence eğer bütçeni çok zorlamazsa pc yi satmadan ps5 slim al. Pc kalsın arada vücudun zindeyken oturup pc de yüksek grafikte ve türkçe altyazı ile oynarsın yorgunken de tv de konsol oynarsın. Tabi dediğim gibi tamamen bütçe ile alakalı bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı