RTX 4080 için 16 GB VRAM yeterli mi?

Findowry

Decapat
AMD mi NVIDIA mı derseniz NVIDIA'cıyım. RTX 4080, RX 7900 XTX'den daha güçlü ama 7900'ün VRAM'i daha fazla. Bilemedim 16 GB VRAM yeterli mi?

Tercihim RTX yana olur benim.
AMD alıp leş gibi sürücü sorunları ve FPS drop ile uğraşmak istemem.
16GB VRAM hayli hayli yeter.

Yav biz 4 GB VRAM'li 3050'li laptoplarla paso oyun oynuyoruz. Adamlar 16 VRAM yeter mi diyorlar. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Altı üstü oyun oynayacaksınız, bu nasıl dünyalar anlamıyorum :D

Hocam ama 4080 4K için üretildi siz 1080p de oyun oynuyorsunuzdur büyük ihtimalle bir de 4080i olan adam Low'da oynamaz 4K ultrada oynar bazı oyunlar VRAM yiyoylar.

Yav biz 4 GB VRAM'li 3050'li laptoplarla paso oyun oynuyoruz. Adamlar 16 VRAM yeter mi diyorlar. Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Altı üstü oyun oynayacaksınız, bu nasıl dünyalar anlamıyorum :D
Hocam umarım çok daha iyileri sizlerin olur ancak aldıktan sonra insan ister istemez düşünüyor. Şimdi ultra ayarlarda oynuyorum 2K 4070 ile örneğin 2 yıla yetmezdiğinde kredi kartı patlatıp 6080 alacağım. İnsan çalıştığı zaman bilgisayarı çok önemsemiyorsa bir şekilde alıyor borç / kredi vs.

Buna ek olarak bence 4080 şuan için 4K kartı olsa da 2K'da uzun süre götürecek ve baş ağrıtmayacak bir kart. Keşke zamanında bütçeyi zorlayıp 4080 alsaydım diyorum. Ha 4070 gayet yetiyor ama bu işler böyle. İnsan elindekinden daha fazlasını isteyebiliyor her zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı