RTX 4080 laptop önerisi

Hatt0riHanz0

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ağırlıklı olarak oyun ve film için bir laptop bakıyorum. Bütçem 65-70 bandında. Baktığım bazı modeller var ama 1080p ve 144 Hz olunca bu ekran kartı ile birlikte içime sinmiyor. Bu bütçeyle 2K hatta mümkünse 240 Hz bir model bulabilir miyim? Yoksa FHD 144-165 Hz ile yola devam mı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hocam dediğiniz paneller bu bütçede mümkün değil.
Vector paneli çok iyi değil daha iyi panel isterseniz ROG bakabilirsiniz.

Maalesef hocam dediğiniz paneller bu bütçede mümkün değil.
Vector paneli çok iyi değil daha iyi panel isterseniz ROG bakabilirsiniz.
hocam 65 vector 71-72 rog fiyatı vardı. 7 bin tl fark edecek kadar bir panel farkı var mı sizce ?

Panel farkı yok. ROG %100sgrb ve dolbyy HDR artısı varken. Genel kalite ve soğutma performansı Vector biraz daha iyi.
panel farkından kastım 7 bin fazla verip rog mu almalıyım ? yoksa vector mü tercih etmeliyim? Bu arada HDR vector de var diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba

Panel farkından kastım 7 bin fazla verip ROG mu almalıyım? Yoksa Vector mü tercih etmeliyim? Bu arada HDR Vector de var diye biliyorum ama yanlış mı biliyorum acaba.

Vector o modelde yok diye biliyorum. Eğer çözünürlük 2K ya da en azından nebula ROG olsaydı 7K değerdi diye düşünüyorum.

14.nesil Vector de bile HDR yok. Raider farklarından birisi yine. Belki bazı Vector modellerde vardır. ROG dolyy HDR ne kadar etkili bilmiyorum. VESA 400-500 vs olsa fikrim olurdu az çok.

Bunun yanın da ROG paneli katana paneli. Giriş seviyesi ürünleri 250nit. Yabancı forumlarda görmüştüm şimdi yine gördüm. İğrenç durum.

Son düzenleme:
Vector o modelde yok diye biliyorum. Eğer çözünürlük 2K ya da en azından nebula ROG olsaydı 7K değerdi diye düşünüyorum.

14.nesil Vector de bile HDR yok. Raider farklarından birisi yine. Belki bazı Vector modellerde vardır. ROG dolyy HDR ne kadar etkili bilmiyorum. VESA 400-500 vs olsa fikrim olurdu az çok.

Bunun yanın da ROG paneli katana paneli. Giriş seviyesi ürünleri 250nit. Yabancı forumlarda görmüştüm şimdi yine gördüm. İğrenç durum.
Hocam videonun 7:20 bölümüne bakabilir misiniz?

Fakat 65 bin olan model değil videodaki şimdi farkettim :)

Hocam videonun 7:20 bölümüne bakabilir misiniz?

Fakat 65 bin olan model değil videodaki şimdi fark ettim :)

Belki almak istediğiniz üründe olabilir. MSI zahmet edip yazmıyor öyle detayları. Çoğu zaman Stealth'ta bile görmedim ben. Forumda iki ürünüde kullanan vardır hocam. Belki görürler. Benzer seri no olduğu için ROG'ya da Vector çok fazla ürünü var. Ama temelde hepsi aynı kasayı falan kullanıyor. 2K ROG genelde nebula ile gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı