RTX 4080 laptop önerisi

Benim için IPS mini LED HDR1000 240Hz QHD+ 10bıt G-Sync 9ms mat ekran yeterli olacaktır fazlasıyla.

Standarta bak sen 🤣🤩 o şekilde çok zor ama bilemiyorum yine. MSI buna onay verse bile maksimum bence kendi servislerinde yapmaları şarttır diye düşünüyorum.
Bu konuda çok haklısın. Koca Türk milleti Empati'den yoksun halde. Yapan ayrı dert, anlayan ya da anladığını düşünen ayrı dert. Her şeye rağmen bence kendiniz denemeyin. 10 sene önce bir arkadaşımla birlikte aynı sebepten 2 panel yedik 😅

Bakalım MSI TR'den haber gelsin ona göre yazarım tekrardan.

MSI'dan dönüş oldu. Servis point ile görüştüm. Ekran değişimi için garanti kapsamı dışında kalır diyor ve biz ekranı değiştirmemekteyiz demektedir. Sadece hard disk, SSD, RAM yükseltmesi oluyor. Genel bakım yasak, termal macun değiştirmek gibi garanti dışı kalır dendi. Laptopu açarken vida üzerinde güvenlik bandı var onu yırtarsam sorun olur mu dedim, hayır dedi. Yani 2 sene sonraya kaldı artık :)

Tabii bu dediklerim laptopu açarken pinini vs kırmamak gerek. Hasar alırsa garanti kapsamı dışında kalıyor bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Sonunda çözüme kavuştunuz. Fikir verdi yine.

Güvenlik bandı var onu yırtarsam sorun olur mu dedim, hayır.

🤣Bu kısım bana komik geldi. Eskiden çoğu firma direk buna bakardı. Bant çıkınca garanti dışı vs. şimdi yükseltme yapsan bloklara dokunmadığın müddet sorun yok diye biliyorum. Teşekkürler bilgiler için.

Bende de Asus G16 i7 4080 var. ASUS nedense i9 olan modellerde 2K 500nit koyuyor. Yurt dışını bilmiyorum. Servise sorduğumda bana da takmıyoruz dediler. Kendim değiştirecektim fakat ülkemize gönderim yapan satıcı bulamadım.

Bende de ASUS G16 i7 4080 var. ASUS nedense i9 olan modellerde 2K 500nit koyuyor. Yurt dışını bilmiyorum. Servise sorduğumda bana da takmıyoruz dediler. Kendim değiştirecektim fakat ülkemize gönderim yapan satıcı bulamadım.

Sizdeki donanım aynısı. i7 13650HX 4080 ve 2K panel 240Hz.
Buradaki sorun ülkemizin mevcut durumu ve ekonomik koşullar. Pakistan da bile benzer ya da aynı modeller 2K panelle satılıyor. Bu üzücü.🤬

merhaba ben alptt33 kullanıcısıyım ekranı değiştirdim cmn162F olan ekranla bir sorunda yaşamadım sadece eski ekranı çıkartırken kırdım onun dışında bir problem yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı