RTX 4080 sistem açılırken görüntü bozuluyor

compengin

Kilopat
Katılım
13 Haziran 2018
Mesajlar
115
Çözümler
1
Selam arkadaşlar,

1 haftadır RTX 4080 ekran kartı kullanıyorum, açılışta anakart simgesinin çıktığı noktada görüntü tamamen karıncalanıyor ve düzeliyor. Sonrasında hiç sorun yaşamıyorum ama her seferinde bu tekrarlanıyor. Amazon'dan aldığım için iade sürecini başlattım. Daha önceki ekran kartımda böyle bir sorun yoktu o nedenle diğer bileşenlerde sorun olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ne olabilir?

WhatsApp Görsel 2024-02-07 saat 00.56.02_eb5d0f80.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hep display kullandım. Red Devil 6750 XT vardı.

Hocam son durumu kısaca özetleyeyim. Bahsettiğim hatayı DisplayPort takılıyken alıyorumdum. PC'yi farklı monitore DisplayPort'tan bağladığımda hatayı almadım. Ayrıca HDMI üzerinden de her iki monitorde de hata almadım. Bu nedenle sorunun monitorün DisplayPort'undan olduğuna emin olmuştum.

Ancak 4080'i iade ettikten sonra 4080 Super aldım ve DisplayPort'ta hiç sorun yaşamadım. Şimdi de ekran kartının Display'inde mi sorun vardı bilemedim :) öyle olsa diğer monitorde de aynı hatayı almalıydım display ile. Anlayacağınız her şey karıştı :)
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı