RTX 4080 sistem alınır mı?

Bütçe
60000

SussyPotato69

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. 60 bin TL civarına 4080'li bir sistem satın almayı düşünüyorum. Aşağıya eklediğim görseldeki hazır sistemle alakalı fikirlerinizi duymak istedim.

- Hazır sistem olduğundan ve 6000 MHz seçeneği sunmadığından dolayı, RAM'leri 2x16 GB 5600 MHz olarak seçtim.
- Kasanın hava akışıyla alakalı sıkıntı yaşar mıyım?
- 240mm XPG sıvı soğutucu üzer mi?

Foruma baktığımda hem olumlu, hem olumsuz yorumlarla karşılaştım. Net bir fikir oluşmadı kafamda. Ek olarak diğer parçalar(anakart, PSU vs.) Ve monitörlerle alakalı da fikirleriniz olursa duymak isterim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• sistem.png
    sistem.png
    85 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir. AMD olarak buna bakılabilir. 60K tutuyor.

Intel işlemcilerin performansı AMD işlemciler gibi RAM frekansına aç değil. Intel işlemcinizin resmi sitesindeki RAM frekansını karşılasanız yeterli bence.

Güç kaynağının RTX 4080'e yetecek kadar PCI EXPRESS güç çıkışı olduğundan emin olun. Yeni nesil güç girişi için adaptör veriliyor ama o adaptöre PSU'dan takacağın 8 pin güç çıkışları yeterli sayıda olmalı. 8 pin güç çıkışının ucunda iki tane olması sizi yanıltmasın. PSU'dan gelen 8 pin çıkışının sayısı önemli RTX kartlar için.

Arkadaşlar attığım görseldeki sistemi satın aldım. Sadece, 1080p VA Panel olan monitörü değiştirip IPS bir monitör aldım. Herkese teşekkürler, bakalım artık. Konu kilitlenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı