RTX 4080 Super sistem donuyor

same.w3

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım yeni sayılır 2 aylık falan 4080 Super. Normalde genshin oynamam hiç de sevmem ama arkadaşım oynuyor diye indirdim oyunu indirdiğim günden itibaren bilgisayarımda ufak donmalar olmaya başladı. Sadece oyunlardayken olmuyor wp ye veya YouTube'a girdiğimde de oluyor. Çözüm önerecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım yeni sayılır 2 aylık falan 4080 Super. Normalde genshin oynamam hiç de sevmem ama arkadaşım oynuyor diye indirdim oyunu indirdiğim günden itibaren bilgisayarımda ufak donmalar olmaya başladı. Sadece oyunlardayken olmuyor wp ye veya YouTube'a girdiğimde de oluyor. Çözüm önerecek var mı?

O nasıl oluyor ya model marka nedir?

Format atmanı öneririm başıma geldiğinde format atarım düzelir hem kafam rahat olur hem sistem hem de şöyle bir kendine gelir bir rahatlar iyi akşamlar diliyorum üstat umarım cözebilirsin benim sana sunduğum çözüm bu umarım işine yarar iyi akşamlar.

Benimde sistemimde böyle birşey olmuştu ve windows 11'de olmuştu. Bilgisayarınızın windows 11 sürümü nedir yani 24H2'mi?

Format atmanı öneririm başıma geldiğinde format atarım düzelir hem kafam rahat olur hem sistem hem de şöyle bir kendine gelir bir rahatlar iyi akşamlar diliyorum üstat umarım cözebilirsin benim sana sunduğum çözüm bu umarım işine yarar iyi akşamlar.

Sağ ol kankam ama formatı son çözüm olarak tutuyorum yine de sağ ol iyi akşamlar

Benim de sistemimde böyle bir şey olmuştu ve Windows 11'de olmuştu. Bilgisayarınızın Windows 11 sürümü nedir yani 24H2'mi?

Windows 11 ama sürüme nereden bakabilirim?

Bu arada şunu da ekleyeyim Fortnite vardı PC de bir süre Fortnite'dan çıktığım zamanlarda PC tümden donuyordu

Hocam pcinizin Windows sürümü nedir, şu anki önerim Windows 11 23H2 geçmeniz ya da direkt performans istiyorsanız Windows 10 Pro kullanın, 11 son güncellemelerde yavaşladı, yakın zamanda düzeltirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı