RTX 50 serisi beklenmeli mi?

Güzel cihaz ama yükseltme yapılmış olarak geliyor. Şuan Acer yükseltme yapılmış laptoplari garanti dışı birakiyormus umarım sıkıntı yaşamazsınız
Acer servisi yükseltme yapıldığını nasıl anlayacak kandırmanın yolu var mı? Ramlerden 1 tanesini söküp göndersem yine anlarlar mı?

Yükseltme yapılmamış halini alsaydım da kendim yükseltecektim zaten. O zaman da bozulur muydu garanti, garantisini bozmadan nasıl yükseltme yapılır?
Yükseltmeyi kendin yaparsan garanti dışı oluyormuş. Ama yaptığın yükseltmeyi yükseltme yapmamış gibi gösterebilirsin bence. Yükseltme durumu olduğunda illaki servise götürmemizi istiyor şirket. Saçmalık

Yükseltmeyi kendin yaparsan garanti dışı oluyormuş. Ama yaptığın yükseltmeyi yükseltme yapmamış gibi gösterebilirsin bence. Yükseltme durumu olduğunda illaki servise götürmemizi istiyor şirket. Saçmalık
Yükseltmemiş gibi yapamayız bence Acer bunun önlemini almıştır. Arka kapağı açıp açmadığımızı anlayabilmek için güvenlik bandı yapıştırmışlardır. Yorumlarda yükseltmeyi kendim yaptım teknik serviste sorun yaşamadım diyenler de var. Teknik servis konusunda sıkıntılı bir marka demek ki.

Yükseltmemiş gibi yapamayız bence Acer bunun önlemini almıştır. Arka kapağı açıp açmadığımızı anlayabilmek için güvenlik bandı yapıştırmışlardır. Yorumlarda yükseltmeyi kendim yaptım teknik serviste sorun yaşamadım diyenler de var. Teknik servis konusunda sıkıntılı bir marka demek ki.
Youtubeden bakabilirsin bu modelin içini açma videoları var hatta cihaztv de yapıyordu sanırım. Bant falan yok. Servislik durum oluşursa en kötü ihtimal öyle yaparsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı