RTX 5000 serisini beklemeye gerek var mı?

SHADOWW83

Attopat
Daha fazla  
RTX 5070, 5080, 5090 beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren 5060. 4060'a göre çok pahalı olacağını sanmıyorum. DLSS 4.0 gibi duyumlar da aldim. Sizce beklemeye gerek var mı?

Hocam VRAM konusunda DLSS 4.0'ı kullansam o VRAM'i bana hisettirmez diye düşünüyorum yanlış mı?

DLSS 4.0'la ilgili bir şey bilmiyoruz. DLSS VRAM kullanımını eğer o derece düşürecek bir teknoloji eklerse kendine o zaman düşünülebilir belki. Ancak böyle bir şey olacağını düşünmüyorum hocam.

Yani daha 5060 teknik özellikler sızıntı olmadı diye biliyorum,

DLSS 4.0'la ilgili bir şey bilmiyoruz. DLSS VRAM kullanımını eğer o derece düşürecek bir teknoloji eklerse kendine o zaman düşünülebilir belki. Ancak böyle bir şey olacağını düşünmüyorum hocam.

Güvenilir mi hocam bu site?

Üstadlarım en iyisi ben RTX 4060 Ti'li ikinci el sistem toplim. 5000 serisinden bize hayır gelmez.

Güvenilir mi hocam bu site?

Hocam klasik bir teknoloji haber sitesi güvenilirliğini pek bilmem ama zaten kasım sonu aralık başı gibi bayağı bir bu sızıntılar dolaştı ortalıkta. Duymamış olmanız şaşırtıcı.

Üstadlarım en iyisi ben RTX 4060 Ti'li ikinci el sistem toplim. 5000 serisinden bize hayır gelmez.

Bunun için yeni bir konu açabilirsin. Bütçen de önemli bu konuda ama daha ucuz ikinci elden kart çözüp idare edip ön siparişten makul fiyata 5070'e çökülebilir. Güzel bir kart olacağa benziyor.

Hocam klasik bir teknoloji haber sitesi güvenilirliğini pek bilmem ama zaten kasım sonu aralık başı gibi bayağı bir bu sızıntılar dolaştı ortalıkta. Duymamış olmanız şaşırtıcı.

İş yoğunluğu bu aralar kafa dolu :) eğer bu bilgiler gerçekse 16 VRAM ve 448 GDDR7 manyak olmuş. Kesinlikle 4060 çıkış fiyatının 100 150 dolar fazlasına çıkarsa giriş seviyesi için çok tercih edilebilir.

Bunun için yeni bir konu açabilirsin. Bütçen de önemli bu konuda ama daha ucuz ikinci elden kart çözüp idare edip ön siparişten makul fiyata 5070'e çökülebilir. Güzel bir kart olacağa benziyor.
Çoooook pahalı olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı