Daha fazla
Ekran kartı dostum; gülebilirsin senin bütçen daha iyilerine yetiyorsa.
4060 3060'dan çoğu durumda iyi bir kart ve ben ne dedim? Bütçesi buna yetenler için iyi bir kart kullanılır, dedim. Eğer ki adamın bütçesi daha yüksekse zaten bunu almasın niye alacak? Benim bütçem buna yetti Max o yüzden aldım ve memnunum.
Lafını çevirme ayrıca bütçenin yetip yetmemesine bir şey demiyorum, aynı fiyata daha iyisi varsa neden kötü olanı alasın değil mi? MFG ve DLSS icin niye kendi paranla sorun yaşayasın? "eğer ki adamın bütçesi daha yüksekse zaten bunu almasın niye alacak?" aynı kart fiyatına daha iyisi var zaten bütçesi 13.500 bile olsa 5050 alınmaz diyeceğim burada. "kullanmadığın için bilemezsin" bu ne demek ayrıca?
Ben burada 2. el öneriyorsam konu sahibi için öneriyorum alacağı 30 40 FPS fazlalık bana yaramayacak.
RTX 5050 13.600 TL guncelde yakın fiyata 12.999TL B580 var. B580 çok daha iyi bir kart bir şeye alınmaz para verilmez diyorsak muadili var diye diyoruz. Almışsan da hayırlı olsun güle güle kullan ama gerçekleşmemiş bir şey için niye böyle bir tavır aldınız anlayamadım.
Değil mi? Dalga geçiyorsun herhalde kullanmadığın için bilemezsin. Yeni çıkan bir ekran kartı. Özlediğide var.
Bütçesi buna yetenler için iyi bir kart kullanılır, dedim.
Ben böyle bir yazı göremiyorum bana yapılan alıntıda? Önceden de yazılmamış?
Son düzenleme: