RTX 5060 alınır mı?

Bütçe
17000

Arda9942

Picopat
Daha fazla  
Farkındayım daha iyi ekran kartları bulunmakta Online'da ama nakit olarak alınacaksa en uygun bu gibi düşünceleriniz nelerdir? Şu anda kartla alabilecek durumum yok maalesef. Ona göre öneri yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkındayım daha iyi ekran kartları bulunmakta Online'da ama nakit olarak alınacaksa en uygun bu gibi düşünceleriniz nelerdir? Şu anda kartla alabilecek durumum yok maalesef. Ona göre öneri yaparsanız sevinirim.

Dostum senin sadece ekran kartı için bütçen ne? Ona göre söylüyeyim.

Ya bende nakit 30bin var ama SSD alacağım AMD ekran kartı alırsam güç kaynağıda değiştirmem gerekecek. Ve mağazadan alırsam PSU ile 9 10bin TL fark bulacak. Oda benim için çok para.

Dostum senin sadece ekran kartı için bütçen ne? Ona göre söylüyeyim.

Bilgisayar özellikleri pek yüksek değil zaten şimdilik 2 3 sene götürecek bir şey istiyorum.

Şu anlık amacım 2 3 sene yeni çıkan oyunları kasmadan oynayabilmek Mafia old country Doom the Dark ages gibi oyunlar. 5050'den herkes uzak durun diyor ondan vazgeçtim.

Kendim kullanıyorum. Meşhur olan 4060 modelinden, %20-%25 daha güçlü bir model.
İşlemci tarafından kısıtlandığım için değerleri vermem pek doğru olmaz, fakat memnun ediyor.

Götürür. Rahat götürür. Çok üst düzey oyunlar oynamıyorum, oynadığım oyunlarda da ultra oynuyorum. MFG teknolojisi ile falan çok rahat götürür. 6X geliyor hem. 6 karede 1 gerçek kare, 5 sahte kare. FPS uçuyor.

Ancak, ham güçte AMD daha iyi.

İşlemci tarafından kısıtlandığım için değerleri vermem pek doğru olmaz, fakat memnun ediyor.

Yeni çıkan oyunları da en kötü 1080p Low'da kasmadan oynatsın istiyorum bir fikriniz var mı?

Sıkıntı yaşamazsınız o konuda. Orta-yüksek ayarlarda oynatacak bir kart.

Benim anlamadığım bir şey var neden herkes 4060a çok kötü diyor 8 GB olmasımı sorun nedir bir fikriniz var mı?

GTX1650 ile bile çoğu oyunu oynamaktayım garip geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı