Dunkelblau
Decapat
Daha fazla
- RAM
- Crucial 16gb ddr5 4800mhz
- SSD veya HDD modeli
- 1 tb huawei ekitstor
- Ekran kartı
- PALIT RTX 5060 DUAL
- Anakart
- Colorful B-760M K D5 V20
- İşlemci
- 14400f
Merhaba, ben bir sistem topladım, i5 14400F + RTX 5060 anakart olarak Colorful B760M, RAM'lerde Crucial 16 GB DDR5 X 2, SSD Huawei ekitstor 1TB, güç kaynağı FSP 650W 80+ ama bir sorunum var bana yardım edin;
Ben RTX5060'ı sisteme taktığımda Windows'u kurarken Windows logosunun altında dönen bir şey oluyor ya, işte orada donuyor ve hiç düzelmiyor.
Ama RX 6650 XT kartımı takınca hiç öyle sıkıntılar olmadan kurulumu yapabiliyorum. Ekran kartı bozuk olabilir diye düşündüm ama kendi diğer sistemime taktığımda sorunsuz çalıştığını gördüm.
Kendi çapımda sorunu çözmeye çalıştım ancak verimli bir sonuca ulaşamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Ben RTX5060'ı sisteme taktığımda Windows'u kurarken Windows logosunun altında dönen bir şey oluyor ya, işte orada donuyor ve hiç düzelmiyor.
Ama RX 6650 XT kartımı takınca hiç öyle sıkıntılar olmadan kurulumu yapabiliyorum. Ekran kartı bozuk olabilir diye düşündüm ama kendi diğer sistemime taktığımda sorunsuz çalıştığını gördüm.
Kendi çapımda sorunu çözmeye çalıştım ancak verimli bir sonuca ulaşamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: