RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

Bu kadar olumsuz mesaj gelince direkt listeden çıkardım zaten.

@yusuf_emir_cnd Monitörün bir tık daha küçük hali var mı? Sadece mühendislik üzerine kullanmayacağım gibi oyun oynarken de kullanacağım. Genellikle FPS tarafındayım. Bu yüzden biraz büyük gelir mi?

Kontrol ediyorum hocam, eline sağlık. İki sorum var. Birincisi sıvı soğutma tercih etmek daha mantıklı bir seçim olmaz mı? İkincisi de ekran kartının 12 GB olması bir problem teşkil ediyor mu? Genellikle 16 GB kullanılıyor gibi gördüm bu yüzden soruyorum.

16 GB olması performansının iyi olduğu anlamına gelmez hocam. 5070 mühendislik uygulamaları için her türlü daha iyi olur. Ek olarak 12 GB yetersiz değil zaten mühendislik uygulamaları için olmasa RX 9070 RTX 5070'den daha güçlü. Sıvı soğutma ile performanstan kısmamıza gerek yok gibi ama illa istiyorum diyorsan attığım modele bakabilirsin.

16 GB olması performansının iyi olduğu anlamına gelmez hocam. 5070 mühendislik uygulamaları için her türlü daha iyi olur. Ek olarak 12 GB yetersiz değil zaten mühendislik uygulamaları için olmasa RX 9070 RTX 5070'den daha güçlü. Sıvı soğutma ile performanstan kısmamıza gerek yok gibi ama illa istiyorum diyorsan attığım modele bakabilirsin.
Kesinlikle katılıyorum mühendislik vb. işler oyunlardan daha çok sistemi zorlar sadece oyun oynayan bir insan için 3060-4060-5060 gibi kartlar yeterde artar bile ama mühendislik için madem bütçenizde var 4070-5070 gibi kartlar daha iyi olur.

Bu arada hocamın attığı soğutucuyu teknosadan alacaksanız bilginiz olsun Betaplus satıcı görünüyor o da Gaming.gen.tr'ye ait sadece teknosa üzerinden satılıyor.

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Dediğim gibi montaj işini güvenilir bir kişiye yaptırma şansım olursa en son attığınızı; olmazsa da ilk attığınız hazır sistemi alacağım.

ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç monitörü öneriyor musunuz son olarak?

Tamamdır hocam, çok teşekkür ederim. Dediğim gibi montaj işini güvenilir bir kişiye yaptırma şansım olursa en son attığınızı; olmazsa da ilk attığınız hazır sistemi alacağım.

ASUS TUF Gaming VG249Q3R 23.8 inç monitörü öneriyor musunuz son olarak?

Sisteminize gereksiz olur minimum bunu alın.
Hepsiburada'dan alın 7500.

Yukarıda da belirttiğim gibi sistemi oyun oynama amacıyla da alıyorum ve oyunlarım da genellikle FPS kategorisinde. 27 inç büyük bir monitör kategorisinde değil mi?

27 İnç tam 2K ya ideal bir büyüklük diyebilirim. Hikaye oyunlarında ideal FPS oyunlarında bir tık rahatsız edebilir ama alışıyosunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı