RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

Pekala, bu fiyat bandında parça parça önerileriniz neler? Sistem parçaları için maksimum 50bin TL bütçe sunabilirim. Bu fiyatın dışında da bir monitör ihtiyacım var.

Kontrol ediyorum. Ek olarak mühendislik programlarını aktif ve hızlı şekilde kullanabilmem gerekiyor. Bu yüzden NVIDIA daha iyi diye duymuştum. Doğruluk payı var mı?

Hocam belirtmeniz gerekti evet maalesef NVIDIA gerekli olacak. Toplama yaparsanız RTX 5070 sistem uyguna gelecektir. Yoksa bu sistemi öneririm.

Hocam belirtmeniz gerekti evet maalesef NVIDIA gerekli olacak. Toplama yaparsanız RTX 5070 sistem uyguna gelecektir. Yoksa bu sistemi öneririm.
Üzgünüm, o kısımı belirtmeyi unutmuşum. Parça parça önerileriniz de bu kasa ile benzer mi? Eğer değilse o önerilerinizi de alabilirim. Ayrı ayrı alıp montaj için bir yere götürürüm en kötü.

Üzgünüm, o kısımı belirtmeyi unutmuşum. Parça parça önerileriniz de bu kasa ile benzer mi? Eğer değilse o önerilerinizi de alabilirim. Ayrı ayrı alıp montaj için bir yere götürürüm en kötü.

Güvendiğiniz birine yaptırın. Haricinde toplama almanız mantıklı olmaz.
Bu attığım sistemin işlemcisi daha iyi. Ve 32 GB RAM'i var. 1 TB da SSD var. Toplam 50750 gibi bir şey yapıyor. Mühendislik için tam ideal sistem hocam.

İlk mesajda belirtmeyi unutmuşum.. Sizin de parça önerileriniz var mı yoksa yukarıda atılan 5070'li sistemde hemfikir miyiz?

Ek olarak, 10 Bin TL'ye kadar da monitör öneriniz var mı?

İyi günler arkadaşlar,

Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayar almayı planlıyorum. Bir tanıdığım, aşağıdaki kasa üzerinden kendine göre bazı küçük özelleştirmeler yaparak aldı ve oldukça memnun kaldığını belirtti. Hazır sistem tercih etmeyi düşünüyorum çünkü bu şekilde hem kurulum hem de garanti süreçlerinin daha konforlu olacağını düşünüyorum.

Sizce bu kasa, belirtilen bütçe için performans ve fiyat dengesi açısından yeterli midir? Hazır sistem alternatifleriyle kıyaslandığında önerir misiniz? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Eki Görüntüle 2498117
Kral bu fiyata çok daha iyi sistemler var uzak durun bundan.

Kral bu fiyata çok daha iyi sistemler var uzak durun bundan.
Bu kadar olumsuz mesaj gelince direkt listeden çıkardım zaten.

@yusuf_emir_cnd Monitörün bir tık daha küçük hali var mı? Sadece mühendislik üzerine kullanmayacağım gibi oyun oynarken de kullanacağım. Genellikle FPS tarafındayım. Bu yüzden biraz büyük gelir mi?

Güvendiğiniz birine yaptırın. Haricinde toplama almanız mantıklı olmaz.
Bu attığım sistemin işlemcisi daha iyi. Ve 32 GB RAM'i var. 1 TB da SSD var. Toplam 50750 gibi bir şey yapıyor. Mühendislik için tam ideal sistem hocam.
Kontrol ediyorum hocam, eline sağlık. İki sorum var. Birincisi sıvı soğutma tercih etmek daha mantıklı bir seçim olmaz mı? İkincisi de ekran kartının 12GB olması bir problem teşkil ediyor mu? Genellikle 16GB kullanılıyor gibi gördüm bu yüzden soruyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı