RTX 5070 mi alınır yoksa PS5 mi?

Kart 550 dolar zaten nasıl 25 bin liradan sistem çıkacakmış orayı anlamadım.
Ya bilmiyorum hani 4070 li sistemler üç beş bin lira fazladan çıkıyor ya bundada olur diye düşündüm

Tahminimce sisteminin geri kalan parçaları(veya bazıları) RTX 5070 için yetersiz olacaktır. Komple elden çıkarıp RTX 5070 içeren bir hazır sistem almayacaksan o kartı almanın veya bütçe hesabı yapmanın anlamı yok.

1- işlemci değişme ihtimali yüksek.
12400F işlemcisi belki 4K çözürlükte çoğu oyunu kurtarır ama darboğaz senaryosu FHD ve 2K çözünürlükte olacak.
2- anakartın kendisi de yetersiz olabilir. Özellikle darboğaz yapmayan işlemci seçiminde soket uyumsuzluğu yaşanabilir.
3- PSU yetmeyebilir.
4- halihazırda FHD monitör kullanıyorsan(RX 6650 XT sahibi olduğuna göre muhtemelen öyle) bu RTX 5070 için hakarettir.

Sadece kartın kendisine o parayı vermem zor diyorsan kalsın.

PS5 çok daha ucuz ve herhangi bir ek ücret istemiyor. Ama İngilizce konusunda çok korkuyorum. Ben bir oyunda hikayeye aşırı önem veririm. Yüksek dilimli bir okulda okuyorum bu yüzden İngilizcem ortalamanın üstünde ancak yine de oyunları anlamanın altında. Haziran'da PS5 Slim düşünüyordum. Şimdiden kafamda bir fikir oluşsun diye konuyu açtım.

Ya bilmiyorum hani 4070 li sistemler üç beş bin lira fazladan çıkıyor ya bundada olur diye düşündüm

PS5 çok daha ucuz ve herhangi bir ek ücret istemiyor. Ama İngilizce konusunda çok korkuyorum. Ben bir oyunda hikayeye aşırı önem veririm. Yüksek dilimli bir okulda okuyorum bu yüzden İngilizcem ortalamanın üstünde ancak yine de oyunları anlamanın altında. Haziran'da PS5 Slim düşünüyordum. Şimdiden kafamda bir fikir oluşsun diye konuyu açtım.
O zaman PS4 alin ucuza oyunlara yama yaparsiniz. Yamali bir ton oyun var.

O zaman PS4 alin ucuza oyunlara yama yaparsiniz. Yamali bir ton oyun var.
Keşke şu oyunlara türkçede ekleseler. Ps4 alma şansım düsük hocam parayı yama için harcamak savurganlık olmazmı.Ona bir şekilde katlanacağız. Bilgisayar kullanıyorsanız birşey sorucaktım ama yeni konu mu açmam gerek onun için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı