RTX 5070 Ti ekran kartı için PSU önerisi

Quash

Femtopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi görselde paylaşmış olduğum parçaları alacağım bu sisteme PSU ve kasa önerisi yapabilir misiniz? Ekran kartım RTX 5070 Ti olacak.

( NZXT C1200 Gold ATX 3.1 PCI-e 5.1 tam modüler güç kaynağı, sıfır fan modu ) bu PSU'da seçenekler arasında kullanmış veya bilgili biri düşüncesi söylerse sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-06-13 16.04.17.png
    Ekran Resmi 2025-06-13 16.04.17.png
    340,5 KB · Görüntüleme: 70
Başlıkta da belirttiğim gibi görselde paylaşmış olduğum parçaları alacağım bu sisteme PSU ve kasa önerisi yapabilir misiniz? Ekran kartım RTX 5070 Ti olacak.

( NZXT C1200 Gold ATX 3.1 PCI-e 5.1 tam modüler güç kaynağı, sıfır fan modu ) bu PSU'da seçenekler arasında kullanmış veya bilgili biri düşüncesi söylerse sevinirim.

Bütçen nedir ikisi için?

Bütçe ne hocam?

15-20 bin TL arasına çıkabilirim.

İyi bütçeniz varmış :).

İyi bütçeniz varmış :).

Daha uyguna tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Bütçede çıkabiliyorum ama daha uyguna aynı kalitede veya ona yakın tercihler varsa onu da seçebilirim. 1000W alsam daha iyi gibi şu an 1650 cok olmaz mı?

Anladım biraz daha uygun 1-2 seçenek daha söylebilir misin hem PSU hem kasa için.

İsterseniz siyah da alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı