RTX 5070 Ti - R7 9800x3D sisteme parça önerisi

Bütçe
40.000₺
Anakart'ta MSI'dan uzaklasman daha iyi. Aorus'tan sasma. AM5 tarafinda MSI maalesef basarisiz kaldi. Onun disi sistem gayet guzel. Ayriyeten Arctic'in sivi sogutmalari diger sogutmalardan daha kalin bir radyatore sahip. Kasana uyup uymadigini kontrol et.

Asus Rog Strix X870E-E hakkında ne düşünüyorsun bu anakartı alacağım?

Asus Rog Strix X870E-E hakkında ne düşünüyorsun bu anakartı alacağım?
Bence gigabyte aorus pro al. Gigabyte anakart konusunda cidden çok başarılı ve asustan çok daha ucuz.

Bence gigabyte aorus pro al. Gigabyte anakart konusunda cidden çok başarılı ve asustan çok daha ucuz.
Beyaz mı siyah mı sistem topluyorsunuz onu söyleyin ona göre bir şey ayarlarım güzel. Estetiğe önem vermiyorsanız saf güç istiyorsanız söyleyin ama.

Beyaz mı siyah mı sistem topluyorsunuz onu söyleyin ona göre bir şey ayarlarım güzel. Estetiğe önem vermiyorsanız saf güç istiyorsanız söyleyin ama.
Asus Rog Strix 5070 Ti ile güzel olur diye düşündüm taksit ile alacağım için fiyat sıkıntı değil.

Asus Rog Strix 5070 Ti ile güzel olur diye düşündüm taksit ile alacağım için fiyat sıkıntı değil.

Bu bence çok daha şık bir anakart. Bi de siz bakın beğenirsinşz belki.

Dur bi dakika şimdi kafama takıldı. Sen o ekran kartını alıcan mı yoksa almayı düşünüyor musun ? Çünkü o fiyata 5080 var niye onu alasın ki ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı