RTX 5070 Ti sistem toplama önerisi

Bütün parçalar kaliteli.

Olur. GPU uzunluğu, CPU soğutucu uzunluğu, anakart boyutunu destekliyor. Benim koyduğum soğutucu bir tık büyük (157 mm) ama kasa 3 mm fark ile (160mm) destekliyor. Parça boyutları uyumlu olduğu sürece istediğiniz kasayı seçebilirsiniz.

Ben bu sistemi sevdim reis sağ ol

Bütün parçalar kaliteli.

Olur. GPU uzunluğu, CPU soğutucu uzunluğu, anakart boyutunu destekliyor. Benim koyduğum soğutucu bir tık büyük (157 mm) ama kasa 3 mm fark ile (160mm) destekliyor. Parça boyutları uyumlu olduğu sürece istediğiniz kasayı seçebilirsiniz.

İşlemciyi 7800x3D yaptım. Kasayı da attığımkinden yaptım. Bir tek kaliteli bir 2TB SSD bulamadım bildiğin var mı?

Kioxia Exceria Pro 2TB modeli de vardı. Kingston Renegade de alınabilir. Bunlar haricinde Team T-Force G70 Pro, MSI Spatium M480Pro, XPG Gammix S70 Blade modelleri var.

Sistem şöyle oldu;
Windows kurmak için attığım SSD iyi midir? Ayrıca sıvı soğutucu daha mı iyi olur?

Windows kurmak için attığım SSD iyi midir? Ayrıca sıvı soğutucu daha mı iyi olur?
O SSD'yi bilmiyorum. Bence biraz daha verip attığım modelleri tercih edin.
Ayrıca sıvı soğutucu daha mı iyi olur?
Sıvı soğutma daha iyi diye bir kaide yok. Modele göre değişiklik gösteriyor. Mesela bu attığım hava soğutma aynı fiyata mevcut bir sürü sıvı soğutmadan kat kat iyi. İşlemci bayağı ısınıyor ama yine de yeter diye tahmin ediyorum. Muhakkak testlerine bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı