RTX 5070 vs 40 serisi

• Konuyu başlatan Alaxel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.357
O çok mümkün gelmedi bana gözümle görmeden inanamam 6100 CUDA çekirdekli bir kart 4070 Ti Super'den nasıl daha iyi olabiliyor. DLSS 4.0'a güveniyorlar ama 3 kare çok fazla.

Nerden biliyorsun (Kesinlikle) gördün mü ?

Screenshot_20250109_192645_YouTube.jpg

Bu gecikme değerlerini nasıl düşürecekler merak konusu.

Görmeme gerek yok mümkün şeyler geç kalınmış teknoloji gelince hep birlikte kaliteyi göreceğiz bu yorumda burada kalsın 🤣

Bak ciddi bir tartışma sorunun var. Ben bekleyelim görelim diyorum sen ise sanki marka ürünü tasarlayıp yapıp test ederken projeyi sen yönetmişsin gibi "kesinlikle" diyorsun.

Eki Görüntüle 2392558

Bu gecikme değerlerini nasıl düşürecekler merak konusu.
Ben 40 serisine geçmedim babalar gibi RTX 3070 kartım var. 50 serisine de geçmek zorunda değilim kartlar çıkar insanlar dener. Paramda olursa alırım yada 60 serisini beklerim.

Bak ciddi bir tartışma sorunun var. Ben bekleyelim görelim diyorum sen ise sanki marka ürünü tasarlayıp yapıp test ederken projeyi sen yönetmişsin gibi "kesinlikle" diyorsun.

Tartışmak istemiyorum bildiğim şeyler de var kısa ve net peformansı (kesinlikle) gerçek bunun zaten tartışılacak bir şeyi yok kanıtlanmış bir şeyi neden tartışma gereği duyayım.

Testlerini izledim 4090 185 5070 293 fps görüntüde bozukluk yok.
Beyefendi , bende izledim ama sorun söz konusu testler NVİDİA'ya ait kullanıcılar alıp kullanıp testlerini paylaşınca inanırım. Benim 5090 , 5080 , 5070 Ti gibi kartlardan şüphem yok ama 5070 zayıf kalıyor şüphem ondan

Beyefendi , bende izledim ama sorun söz konusu testler NVİDİA'ya ait kullanıcılar alıp kullanıp testlerini paylaşınca inanırım. Benim 5090 , 5080 , 5070 Ti gibi kartlardan şüphem yok ama 5070 zayıf kalıyor şüphem ondan
Sizin amacınız oyun mu sadece yoksa render ilecilgileniyormusunuz

Ayrıca monitörünüz ne olacaj 1080p 2k 4k?

O çok mümkün gelmedi bana gözümle görmeden inanamam 6100 CUDA çekirdekli bir kart 4070 Ti Super'den nasıl daha iyi olabiliyor. DLSS 4.0'a güveniyorlar ama 3 kare çok fazla.

Bu hesapla bakarsak 8960 CUDA çekirdeğine sahip RTX 3080, 5888 CUDA çekirdeğine sahip RTX 4070'ten daha güçlü olmalı. Fakat görüyoruz ki 4070 daha iyi performans sunuyor. 50 serisinde de bu geçerli olabilir. Sonuçta yeni bir mimari ve verimlilik planı mevcut. 5070, kas gücü olarak 4070 Super ile denk olursa fena tepki çeker. Kesinlikle en az 4070 Ti Super gücünde olmalı. Bence %10'a kadar da daha güçlü olmalı hatta. Teknoloji diye diye kas gücünü de çöp etmemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı