RTX Ekran Kartlı Sistem Toplama

Daha fazla  
Bütçe sınırlaması olmadan (olabilecek en düşük bütçe ile) RTX ekran kartı içeren bir sistem toplamak istiyorum Monitör de dahil olacak.
Ayrıca bir sorum var 6500 TL gibi bir fiyatla RTX 2080 varken RTX 2070 niçin 6000 TL ?
Çünkü 500 TL farkın RTX 2080’e deyeceğini düşünüyorum.
Bir de sizce Black Friday beklenmeli mi?
Bekleyecek isem ne kadar indirim olur ?

Black Friday beklenmeli. Satış politikasını ben anlamadım Nvidia'nın o fiyatları DLSS için koyuyolarsa yalnış yapıyorlar.
Peki indirimleri bekleyeceğim siz yinede bir sistem toplar mısınız ? İndirimlerde alacağım.
Peki indirimleri bekleyeceğim siz yinede bir sistem toplar mısınız ? İndirimlerde alacağım.
Bu soruma yanıt verecek birisi yok mu yahu ?

Son düzenleme:
MSI RTX 2080 Gaming X Trio
Siz toplayabilir misiniz RTX 2080 ve monitör içeren mümkün mertebe en ucuz sistemi ?
Belirli bir bütçe belirtmediğiniz için görselliğe de önem vererek böyle bir sistem yaptım ben.
Adsız.png

Bu benim için biraz fazla pahalı ben 1214 bin arası bir şey düşünmüştüm ayrıca bu hangi site?
12000 TL'ye düzgün RTX 2080'li sistem biraz zor ama bakıyım yine de. İtopya üzerinden sadece parça seçmek için kullandım kendiniz tek tek seçseniz muhtemelen daha ucuza gelir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı