RTX2060 sistem

Nvidia Zotac 9800GT AMP. Edt. zamanın dan beri Nvidia ekran kartlarımın hepsi Zotac marka kullandım. Yayın konusunda yorum yapamıyorum fakat oyun konusun da şu an sepete eklediğiniz ürün ile arasında maks 2-3 fps oynar. Soğutma konusunda da maks. 5 derece. Bu kadar fark için artı 700 lira yazık edersiniz. Aldığınız ürünün kaydını Zotac ğın kendi sitesine yaptıktan sonra garanti süreniz 5 seneye çıkar. 2 Sene Türkiye garantisi 5 sene firmanın verdiği garanti. 2 sene den sonra bir sorun olur ise firma ile direk muhattap olursunuz bir nevi yurt dışından amazon dan ürün almış gibi düşünün o şekilde garantiye gönderirsiniz gibi.

Hocam peki 2700x ile 3600 arasında ne gibi bi fark var ? Sizce hangisini seçmeliyim ?

Çok teşekkür ederim bu arada :)

Hocam peki 2700x ile 3600 arasında ne gibi bi fark var ? Sizce hangisini seçmeliyim ?

Dostum sakına gidip Zotac marka kart alma.
Konuyu biliyorum. Ben kendi yaşadığım tecrübe ve deneyime göre tavsiye de bulunuyorum. Sorunsuz geçen 15 sene az değil! 700 lira da az bir ödeme değil! Sene 2020 dikkatinizi çekerim...
Varsayalım bu marka ekran kartını 10 kişi aldı. 2-3'ünde sorun çıkmadı ama 7-8 kişide sorun çıktı. Bu 2-3 kişide olmayan hata 7-8 kişinin sorununu örtermi?

3600 derim yeni nesil bir işlemci ve performans farkı yaklaşık %10 civarı daha iyi. Güç tüketimide keza daha iyi...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı