RTX2060 vs RX 5700 XT

Anduin Wrynn

Hectopat
Yer
Kıbrıs / Lefkoşa
Daha fazla  
Meslek
Internal Audit
Arkadaşlar selamlar uzun süredir bir ekran kartı alamadım konu açtım pek çok kez. Her neyse şu an başlamakta olan Gaming gecesinde ki iki ekran kartı arasında kaldım ve artık almayı düşünüyorum. Bir de Kıbrıs'ta yaşayınca malum kargo şirketi buraya göndermiyor yani ürünün kontrolünü yapamıyorum. Bana MSI modeli gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz? Saatler kaldı yani aceleci olmakta istemiyorum keşke almasaydım demek istemiyorum açıkçası. Bu Driver sorunları falan devam ediyor mu hala yorumlarda Amazon'da vs sitelerde etmiyor gibi yorumlar ile karşılaştım. Kafamda RTX2060 modeli de var ancak bilemiyorum.

1) Asus ROG-Strix-RTX2060-O6G-Gaming GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit
2) MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X AMD Radeon RX 5700 XT 8GB GDDR6 256Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX özelliğini kullanmak istiyorsan en kötü 2070 veya 2070 Super saf performansa bakarsan, 5700XT 2070 Super ile kafa kafaya.

2060 ile 5700 XT'yi mukayese bile etmem. Kafa bile karıştırmıyor bu ikili bende. 5700 XT alın derim.

Kusura bakmayın arkadaşlar alakasız konu başlığı açmışım yetkililer öyle değerlendirmiş kısıtlamam vardı. Herneyse aldım arkadaşlar RX 5700 XT umarım pişman olmam ki olacağımı da tahmin etmiyorum bence. Zaten RTX özelliğinin tam ne işe yaradığınıda bilmiyorum açıkçası hatta altta ki görmüş olduğunuz ekran kartını yanlış hatırlamıyorsam 2006 - 2007'de almıştım idare ediyordum bu kart ile. İşten dolayı pek zaman bulamadığımdan ama oturunca da bazı oyunları bazı işlemleri yapamamakta canımı sıkıyordu hayırlısı olsun.

Dosya Ekleri

• ekran kartı.jpg
    ekran kartı.jpg
    21,6 KB · Görüntüleme: 102
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı