RTX2070s sisteme monitör tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar RTX2070 Super ekran kartım var. Bununla birlikte kullandığım 2K 144 Hz Curved bir monitörüm var fakat rekabetçi oyunlarda 2K çözünürlükte rakip daha küçük görünüyor ve nişan almak konusunda zaaf yaratıyor. İkinci bir monitör almak istiyorum, PUBG, CS:GO, Valorant gibi oyunları oynuyorum. Şu iki monitör arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Not: Fiyattan bağımsız yorumlarınızı bekliyorum, bütçem her ikisi için de yeterli.
Hocam LG 24GB650-B bi bakmanı tavsiye ederim. Hem IPS hem 1 ms GTG gerçek 1 ms yani. Hemde LG panel kalitesi... 1699 TL şuanda ITOPYA'da.

Dediğim gibi Gerçek 1 ms ve aynı zamanda IPS panel. Bu fiyata rakibi yok. 350 CD parlaklığı var. Alınabilecek en iyi monitörlerden biri şu anda.

Rakip her zaman vardır :) Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Rakip her zaman vardır :) Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

TUF monitörde kronik ışık sızması problemi var.

Hocam bu monitörü kullanıyorum ve aktif olarak Valorant oynuyorum. Bütçen yetiyorsa ve işlemcin iyiyse düşünmeden 240Hz monitör almanı tavsiye ederim yağ gibi akıyor competitive oyunlar. 280Hz olan monitör yanlış bilmiyorsam hız aşırtma ile oluyor ve 280'e çıktığında gecikme değerleri artıyor yanlış biliyor olabilirim.
24" istemiyorsanız

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı