RTX2070s sisteme monitör tavsiyesi

Hocam bu monitörü kullanıyorum ve aktif olarak Valorant oynuyorum. Bütçen yetiyorsa ve işlemcin iyiyse düşünmeden 240Hz monitör almanı tavsiye ederim yağ gibi akıyor competitive oyunlar. 280Hz olan monitör yanlış bilmiyorsam hız aşırtma ile oluyor ve 280'e çıktığında gecikme değerleri artıyor yanlış biliyor olabilirim.
24" istemiyorsanız
Peki 280 Hz olan o monitörü 240 hzde kullanırsam o gecikme olur mu?
Şimdi monitör aslında 240hz. 280 hz'e overdrive ile geçiyorsun. Overclock yapıyorsun yani ekrana. 280 hz'de kullanırken eğer ki gelen görüntü 60 fps civarına düşerse, mantıken ekran da sana saniyede 60 hz verebiliyor duruma geliyor. Bu durumda normalde 1ms olan panelin input lagi 38'e yükseliyor.
Bu durum monitörü 240 Hz de kullanırsak ta yaşanır mı

Rakip her zaman vardır :) Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Gerçek 1 ms değil bunlar. Asusta ışık sızması var pivot değil. Gerçek 1 ms olayını anlatamıyorum sanırım.
Rakip her zaman vardır :) Asus TUF VG249Q1R 23.8" 1ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Attığın monitörler MPRT 1 ms hocam. Gerçek 1 ms değil. GTG 1 ms olmalı alacağın monitör. Yoksa ghostingden dolayı oyun oynayamazsın doğru dürüst. O farklı anlayamıyosan zaten 144 hz almana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı