RTX3050 (80+15W) vs 3050 Ti (60+15W)

ikarus7

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba Max 11k (16 GB RAM dahil) bütçeli uzun yıllar götürecek laptop almayı düşünüyorum. PC müh son sınıfım yazılım, ileride bulursam iş ve oyun için genelde FPS oyunları oynarım. PUBG M, Valorant, LoL vs. Şunların arasında kaldım a5v18.1( i7 11800h RTX3050 80+15W) a7v13.2 (i5 11400h RTX 3050 Ti 60+15W) bu laptop kasaların arasında ne gibi farklar var soğutma vs olarak? Açıkçası 17" 15" inc meselesine karar veremedim pek sabit durmuyorum ama oyunu da çok oynarım @Radeon RX 5500M hocam sizin fikrinizi de merak ediyorum.
Farklı alternatiflere de açığım ve açıkçası fp için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Monster'in son model cihazlarını bizzat alıp termal ısı testleri yaptınız mı? Yoksa eski versiyonlarını kullanmış ve sorun yaşayıp technopata konu açmış müşterilerden yola çıkarak mı bu yorumu yapıyorsunuz? Yaptığınız şikayetler diğer kullanıcı yorumlarına göreyse Asus - Şikayetvar buradaki Şikayetvar linkini sizlere bırakıyorum. 5 üzerinden 1 yıldız almış ASUS'u önerdiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunarım zira Monster markasının ürünleri, Vatan, MediaMarkt gibi sitelerden temin edilemeyen cihazlardır. Bu markanın farkındalığına varmak için Technopat, donanimhaber gibi forumlari gezmek gerekir, bu forumlari gezen kişi de zaten technopata sorunu olduğunda şikayet açan kişilerdir. Dolayısıyla ASUS cihazında sorun yaşayan kişi bu forumu gezmediği için şikayetini Şikayetvar'da açarken Monster markasını bu forumda keşfeden kişi konusunu Technopat'ta açmaktadır.

Lütfen önermediğiniz firmanın bizlere son sürüm test sonuçlarını iletiniz, ilgili cihazın problemlerini bizzat termal testleri kanıtlayınız!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı