RTX3050 (80+15W) vs 3050 Ti (60+15W)

ikarus7

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba Max 11k (16 GB RAM dahil) bütçeli uzun yıllar götürecek laptop almayı düşünüyorum. PC müh son sınıfım yazılım, ileride bulursam iş ve oyun için genelde FPS oyunları oynarım. PUBG M, Valorant, LoL vs. Şunların arasında kaldım a5v18.1( i7 11800h RTX3050 80+15W) a7v13.2 (i5 11400h RTX 3050 Ti 60+15W) bu laptop kasaların arasında ne gibi farklar var soğutma vs olarak? Açıkçası 17" 15" inc meselesine karar veremedim pek sabit durmuyorum ama oyunu da çok oynarım @Radeon RX 5500M hocam sizin fikrinizi de merak ediyorum.
Farklı alternatiflere de açığım ve açıkçası fp için ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer illa Monster alacaksınız Abra A5 v18.1'i öneririm. Onun dışında arkadaşlar da belirtmişler zaten TUF bakın diye.

18.1'in kasası 17'ye göre daha kaliteli. Ayrıca iş içinde kullanıcam diyorsunuz(bu devirde zor inş bulursunuz) arkası renkli yeşil ışıklı bir laptop kullanmazdım açıkçası. 18.1'in duruşu daha ağır iş için de kullanılabilir.

Eğer illa Monster alacaksınız Abra A5 v18.1'i öneririm. Onun dışında arkadaşlar da belirtmişler zaten TUF bakın diye.

18.1'in kasası 17'ye göre daha kaliteli. Ayrıca iş içinde kullanacağım diyorsunuz(bu devirde zor inş bulursunuz) arkası renkli yeşil ışıklı bir laptop kullanmazdım açıkçası. 18.1'in duruşu daha ağır iş için de kullanılabilir.

Hocam sizin 60 sayfalık forumu gördüm sizde TUF FX 506hc var sanırım şu an 3050 Ti modeli var linkte memnun musunuz Monster'la arasında kaldım hangisini önerirsiniz bir de 8'lik RAM alacağım 10350 falan ediyor toplam ne dersiniz yarın şipariş vereceğim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı