- Makaleler
- 1
4K-4.5K fiyatına satabilirsin ama alabilir misin bilmiyorum.Bende de şuan RX 580 var diyorum acaba satıp RTX serisinden bir kart mı alsam diye. Ancak Psu değiştirmem gerekecek.
4K-4.5K fiyatına satabilirsin ama alabilir misin bilmiyorum.Bende de şuan RX 580 var diyorum acaba satıp RTX serisinden bir kart mı alsam diye. Ancak Psu değiştirmem gerekecek.
Yapılıyor.Bu kartta mining yapılmıyor değilmi?
4K-4.5k fiyatına satabilirsin ama alabilir misin bilmiyorum.
Hocam şu sıralar bul bulabilirsen o fiyatta.Bu fiyat bandında RTX 2060 Super var performansı RX 580'e kıyasla kat kat daha iyi.
In stock on February 27, 2021. yazıyor. Yani 2 gün sonra stokalra girecek. Sipariş ettim ama ön ödeme çekti daha doğrusu karta baktı sadece varmı yokmu diye. Sanırım duruma göre 2 gün sonra da ödemeyi alacak tahmini teslim 15 gün sonra gözülüyor ama![]()
Bu fiyat bandında RTX 2060 Super var performansı RX 580'e kıyasla kat kat daha iyi.
Nasıl ödediniz? TL'ye çevirmedi benim.In stock on February 27, 2021. yazıyor. Yani 2 gün sonra stokalra girecek. Sipariş ettim ama ön ödeme çekti daha doğrusu karta baktı sadece varmı yokmu diye. Sanırım duruma göre 2 gün sonra da ödemeyi alacak tahmini teslim 15 gün sonra gözülüyor ama![]()
Hocam şu sıralar bul bulabilirsen o fiyatta.stok sorunları çok bela oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.