RTX3060 ile mining yapılır mı?

merxtk

Kilopat
Arkadaşlar selam. Elimde Monster Tulpar T7 20.3 laptop var. Mining yapabilir miyim? Yaparsam kaç para kazanırım? Bilgisayarım zarar görür mü? Yaparken bilgisayarımı kullanabilir miyim? Elektrik faturası kazancımı nasıl etkiler? Detaylı olarak bilgi verebilecek varsa çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopla nasıl olur bilemiyorum açıkçası ne kadar ısınır laptopun hava akışı nasıl sen daha iyi bilirisin. Kendim kullandığım kasada yapıyorum işte oldugum zamanlarda mining açık oluyor. 1660 ile ortalama ayda 35 dolar civarı geliyor şuanlık full açık olsa 40-45 arası olucaktır. Üstteki arkadaşın yorumunu doğru bulmuyorum elde imkan varsa kesinlikle yapılmalı.

Laptopla nasıl olur bilemiyorum açıkçası ne kadar ısınır laptopun hava akışı nasıl sen daha iyi bilirisin. Kendim kullandığım kasada yapıyorum işte oldugum zamanlarda mining açık oluyor. 1660 ile ortalama ayda 35 dolar civarı geliyor şu anlık Full açık olsa 40-45 arası olacaktır. Üstteki arkadaşın yorumunu doğru bulmuyorum elde imkan varsa kesinlikle yapılmalı.

Elektrik faturanıza yansıması nedir acaba? Ve günde kaç saat açık tutuyorsunuz?

1 tane ekran kartı ile olacak iş değil, zarar edersin, üstüne bilgisayarın da zarar görür (çabuk eskir).

Nasıl zarar etsin? Getirisi de güç tüketimi de bellidir kartların. 1 tane 3060 zarar ettiriyorsa 20 tanesi de ettirir matematiksel olarak ama yok böyle bir olay. Bilgisayar oyun oynarken de, render yaparken de "eskir".

Bildiğim kadarıyla 3060'ta LHR var. Ben de bilgisayar araştırıyorum şu sıralarda da (oyun bilgisayarı) o sırada gördüm LHR diye. Araştırdım LHR madenciliğe engel oluyormuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı