RTX3060 laptop Cyberpunk 2077'de düşük FPS mi veriyor?

Duked

Decapat
Daha fazla  
HP Victus 16.
3060 95W.
Ryzen 5 5600H.
16 GB RAM (yeni RAM alıp yükselttim)
512 GB SSD.
Windows 11.
Butun driverlar hepsi güncel.
Konuyu açma sebebim bugün Cyberpunk 2077 oynarken 1080p medium ayarlarda oynarken 45-55 FPS aralarında gittiğini fark ettim. İnternete bakayım dedim ve oyun testlerinin çoğu birbirinden farklı FPS değerli gösteriyor. Sizce şu anda aldığım FPS normal değerlerde mi yoksa bu işte bir bit yeniği var mıdır?
Ek olarak aşırı nadir olsa da: Heap corruption yazan mavi ekranı alıyorum. Buradaki scannow komutu adlı rehberi uyguladim 1-2 aydır olmuyordu geçen günlerde tekrar oldu.

Oyun oynarken 2 saat sonra çok kisa bir iki saniyelik aşırı kasıyor takılıyor ama hemen çözülüyor bir daha yapmıyor.

Şu anda laptopumda bir sorun var mıdır?
Yoksa öyle evhamlilik mi yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopunuzu nasıl kullanıyorsunuz? Hava giriş ve çıkış noktaları açık mı ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
DLSS'i açıp daha yüksek değerler görebilrisinz.

Laptopumun altına ufak bi destek koydum ve hava çıkışları tamamen açık. Sicaklik 90-95 arası oluyor. Dlssi kalite modunda kullanıyorum.
Oyun 2.0 güncellemesiyle sistem gereksinimleri arttı ve dolayısıyla optimizasyonu da değişmiş oldu. Muhtemelen sıkıntınız bununla alakalıdır çünkü daha üst düzey sistemlerde sorun yaşayanların şikayetlerini okumuştum.
Değerler normal diyorsaniz acaba bu heap corruption ve bu bir süre oynadiktan sonra anlik kasma normal midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı