Örnek o hocam işte anlamadınız. İkisinde de eski nesil yeni nesilden güçlü. Az olmayan farklarla.1080 Ti ve 3050 arasındaki farkla 3060 Ti ile 4060 arasındaki fark benzer bile değil ondan bahsediyorum sanırım yanlış anladınız.
Örnek o hocam işte anlamadınız. İkisinde de eski nesil yeni nesilden güçlü. Az olmayan farklarla.1080 Ti ve 3050 arasındaki farkla 3060 Ti ile 4060 arasındaki fark benzer bile değil ondan bahsediyorum sanırım yanlış anladınız.
Örnek o hocam işte anlamadınız. İkisinde de eski nesil yeni nesilden güçlü. Az olmayan farklarla.
Niye arada 4 jenerasyon var gibi konuşuyorsunuz ki hocam? 3060 ti eski bir kart değil. Dlss açacağına performans için kas gücüyle kapatırsınız o açığı daha faydalı olur. Zaten 4060'ın 1440p performansı falan 3060 ti'a göre daha kötü. Rtx açılacak kart da değil pek. DLSS 3.0 için belki alınır ama o farka değmez bence. Ama benim gibi Rx 6600 kullanan biriyseniz yükseltme için fena bir seçenek değil. Eski kartı satarak aşağı yukarı 6500 7000 tl gibi bir fiyata denk geliyor ki fena değil.Değermi FPS için eski nesile gitmek tartışılır siz öyle diyorsanız artık karşı çıkmamın bir manası yok.
Niye arada 4 jenerasyon var gibi konuşuyorsunuz ki hocam? 3060 Ti eski bir kart değil. DLSS açacağına performans için kas gücüyle kapatırsınız o açığı daha faydalı olur. Zaten 4060'ın 1440p performansı falan 3060 Ti'a göre daha kötü. RTX açılacak kart da değil pek. DLSS 3.0 için belki alınır ama o farka değmez bence. Ama benim gibi RX 6600 kullanan biriyseniz yükseltme için fena bir seçenek değil. Eski kartı satarak aşağı yukarı 6500 7000 TL gibi bir fiyata denk geliyor ki fena değil.
Hocam güncellikten kastınız nedir? Güncellik dediğiniz sadece DLSS 3 ve maksimum ray tracing performansı. Zaten bu kartla Rtx zor kullanması. O kadar gücü yok. Sırf DLSS 3.0 için 15 fps feda edilmez bana kalırsa. DLSS 2.0 da gayet işlevli çünkü. Ha 4060 fiyat olarak 1000 lira veya daha ucuz ise alınır orası ayrı. Eşit fiyattan karşılaştırma yaptım ben. Deminki 1080 ti vs 3050 örneğini baz alabilirsiniz.4060.
@Grim Reaper, 3000 serisini sıfır almak para israfı artık. 15 FPS için bu teknolojiler ve güncellik bırakılmaz.
DLSS 3 kullanan biri olarak söylüyorum. Kas gücü ile olacak iş değil.Niye arada 4 jenerasyon var gibi konuşuyorsunuz ki hocam? 3060 ti eski bir kart değil. Dlss açacağına performans için kas gücüyle kapatırsınız o açığı daha faydalı olur. Zaten 4060'ın 1440p performansı falan 3060 ti'a göre daha kötü. Rtx açılacak kart da değil pek. DLSS 3.0 için belki alınır ama o farka değmez bence. Ama benim gibi Rx 6600 kullanan biriyseniz yükseltme için fena bir seçenek değil. Eski kartı satarak aşağı yukarı 6500 7000 tl gibi bir fiyata denk geliyor ki fena değil.
Hocam güncellikten kastınız nedir? Güncellik dediğiniz sadece DLSS 3 ve maksimum Ray Tracing performansı. Zaten bu kartla RTX zor kullanması. O kadar gücü yok. Sırf DLSS 3.0 için 15 FPS feda edilmez bana kalırsa. DLSS 2.0 da gayet işlevli çünkü. Ha 4060 fiyat olarak 1000 lira veya daha ucuz ise alınır orası ayrı. Eşit fiyattan karşılaştırma yaptım ben. Deminki 1080 Ti vs 3050 örneğini baz alabilirsiniz.
Hocam güncellikten kastınız nedir? Güncellik dediğiniz sadece DLSS 3 ve maksimum ray tracing performansı. Zaten bu kartla Rtx zor kullanması. O kadar gücü yok. Sırf DLSS 3.0 için 15 fps feda edilmez bana kalırsa. DLSS 2.0 da gayet işlevli çünkü. Ha 4060 fiyat olarak 1000 lira veya daha ucuz ise alınır orası ayrı. Eşit fiyattan karşılaştırma yaptım ben. Deminki 1080 ti vs 3050 örneğini baz alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.