RTX3070 göz kırpma sorunu

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Merhaba, ekranım dün belirli kısımlarda göz kırptığını fark ettim. Kırpmalar nerelerde oluyor aşağıda belirteceğim.

Ayarlar >Monitör > Windows HD Color Ayarlarına tıkladığımda
İnternet Explorer açıp kapatırken.
Windows Media Player tam ekrana alıp çıkarken.

Çözümü şöyle buldum. Fotoğraftaki ekrana bildirilen içerik türü seçeneklerinden masaüstü programlar veya tüm ekran videolar seçince sorun çözülüyor. Otomatik seç olarak bırakırsam yapıyor. Burada sizlere sormak istediğim soru ekran kartımda herhangi bir problem söz konusu mudur? Wacth Dogs 2'yi Ultra ayarlarda saatlerce oynadım bir sorun olmadı.

Buda videolu görüntü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bahsettiğim sorun.
Bu arada ekrana bildirilen içerik türü ne işe yarıyor?
Yani ben de denemek amaçlı video yaptım.

Bahsettiğim sorun.

Bu arada ekrana bildirilen içerik türü ne işe yarıyor?
Yani ben de denemek amaçlı video yaptım.
Tam bilmiyorum hocam. Bir forumda gördüm yapınca sorun düzeldi ama ekran kartımda problem olmasından kuşkulanıyorum.

Hocam monitörden şüphelendim ama bu model için bir sorun paylaşan görmedim. Ekran kartınıza stres testi yapın içiniz rahat olsun.
Ekran kartımla Wacth Dogs 2 oynadım saatlerce ultrada bir problem olmadı. Aynı zaman da bu konudaki değerlere ulaştım bu test sonucunda stres testi hangi programla önerirsiniz bir daha yapmaya gerek var mı?

MSI RTX 3070 Gaming X Trio - Aralık ayında aldım.
İade süreci geçmiş hocam 14 günlük siz bir occt testi yapın bir sorun olduğunu düşünmüyorum ben. Birde konudan alakasız bir şekilde GPU kullanımı düşük oluyor mu ekran kartında ? Cod warzone oynadınız mı ? son olarak işlemciniz nedir ?
Not : Ben de de 3070 var o yüzden sormaktayım.

9700K işlemci var. Sadece Wacth Dogs 2 oynadım orada ultra ayarlarda kullanım %80 falandı galiba. 60 dereceyi hiç geçmedi. Kartta problem olduktan sonra zaten servisten iade alırdım da bende kartta olduğunu sanmıyorum. Bu OCCT testini ne kadar yapmamız gerekiyor.
Sistem boştayken kullanımı şuan 0 ile 15 arası maksimum 20 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…