RTX3070 kullanımı oyunlarda düşük

Attığım Reddit konusunu okursanız zaten PC ile alakalı değil de PUBG ile alakalı bir durum olduğunu anlarsınız hocam. Bu sorunu çok yaşayan varmış anladığım kadarıyla.
Hocam kontrol ettim fakat konu 2 yıl önce açılmış. Konudan bağımsız olarak 30-40% pek kabul edilebilir. YouTube testlerinde ekran kartı 60-70% seviyelerinde.

Bilmiyorum hocam sadece sıcaklık ve kullanım açıktı işlemcide

Hocam ekran kartı dediğim seviyerlerde %30-40, işlemci ise %80-90 civarı kullanım gözüküyor PUBG'de FPS zaten düşük normalden fazlasıyla

Oyunun stabilliğinin rezalet olmasıyla alakalı muhtemelen. Stabilizasyon sadece FPS düşmemesi anlamına gelmez. Gördüğünüz gibi kaynaklarınızı verimli kullanamıyor.
Evet hocam PUBG rezalet bir oyun gerçekten bu açıdan

Hocam ekran kartı dediğim seviyerlerde %30-40, işlemci ise %80-90 civarı kullanım gözüküyor PUBG'de FPS zaten düşük normalden fazlasıyla

Evet hocam PUBG rezalet bir oyun gerçekten bu açıdan

Hadi diyelim oyun rezalet. İşlemci kullanımın neden 80-90%? Oyundan bağımsız bariz problem var. Üşenmesem indirip test edeceğim.

Hadi diyelim oyun rezalet. İşlemci kullanımın neden 80-90%? Oyundan bağımsız bariz problem var. Üşenmesem indirip test edeceğim.
Yarın tekrar denerim hocam
Hocam RAM'in birini görmüyormuş cihaz farketmemişim birkaç kez yerlerini değiştirip denedim düzelttim şu an görüyor ufak bir test yaptım oyuna girip sanırım değerlerin bu kadar kötü olmasının nedeni RAM'lermiş şu an bir nebze olsa düzeldi en azından drop falan olayı yok nerdeyse Kart kullanımı 60-70'lere çıktı.Teşekkürler yardımcı olan herkese, İyi forumlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı