RTX4070 Ti sistem nasıl?

Teşekkür ederim.
RAM 32 GB tercih ettim çünkü çok fazla RAM harcayan uygulama kullanıyorum. SSD konusunda da Samsung'dan çok memnun olduğum için onu tercih ettim. Bu anakartı ilk kez kullanacağım eğer bir sorun çıkarsa iade edip değiştirebilirim diye düşünüyorum. Sadece oyun için değil aynı zamanda iş için de kullanacağım bir sistem olacak.

Bence AM5 sistem toplamak çok daha mantıklı olur çünkü AM4 sistemin geleceği yok bildiğim kadarıyla 5800x3D son çıkan işlemci ve daha çıkmayacak onun yerine daha yeni çıkmış olan AM5 işlemcilere yatırım yapmak daha mantıklı. 5800x3D kötü bir işlemci değil ama en ucuz AM5 işlemci bile daha iyi performanslar veriyor.

Anladım hocam, eğer iade etmeyi düşünürseniz 7600X ve RTX 4080 sistem toplanabiliyor o zaman tekrar konu açarsınız.

Muhtemelen öyle yapacağım çünkü sanırım Teknobiyotik beni sistem için oyalıyor. Çarşamba günü konuştuğumuzda perşembe günü kargoya vereceklerini testleri yaptıklarını söylediler. Sonrasında bir haber gelmedi cuma günü yani bugün anakart değişimi yapmaları gerektiğini söylediler ve 750 TL ödeme yapmamı istediler ve testleri yaparak bugün kargoya vereceklerini söylediler ancak sistem kargoya verilmedi. İptal ederek yeni bir sistem toplayacağım gibi görünüyor fikirleriniz varsa lütfen paylaşın.

Muhtemelen öyle yapacağım çünkü sanırım Teknobiyotik beni sistem için oyalıyor. Çarşamba günü konuştuğumuzda perşembe günü kargoya vereceklerini testleri yaptıklarını söylediler. Sonrasında bir haber gelmedi cuma günü yani bugün anakart değişimi yapmaları gerektiğini söylediler ve 750 TL ödeme yapmamı istediler ve testleri yaparak bugün kargoya vereceklerini söylediler ancak sistem kargoya verilmedi. İptal ederek yeni bir sistem toplayacağım gibi görünüyor fikirleriniz varsa lütfen paylaşın.

Hocam ben sizin yerinizde olsam ben anakart değişimi istemiyorum deyip ya iade edin ya da yeni anakart takın deseydiniz keşke büyük ihtimalle iptalle uğraşmazdınız.

Hocam ben sizin yerinizde olsam ben anakart değişimi istemiyorum deyip ya iade edin ya da yeni anakart takın deseydiniz keşke büyük ihtimalle iptalle uğraşmazdınız.

Yeni anakart taktılar zaten ancak firma bana güven vermemeye başladı. Bu yüzden iptal edeceğim gibi görünüyor. Oyalıyorlar gibi hissediyorum her aradıklarında başka bir şey söylüyorlar.
İlk aradıklarında kasa ekran kartı için uyumlu değil dediler ve kasa değiştirdik ücret almadılar.
Sonraki gün aradıklarında testleri yapıyoruz perşembe günü kargoda olacak dediler ve vermediler sonra perşembe günü aradılar ve montajını yapıyoruz testler yapılacak cuma günü kargoya vereceğiz dediler. Cuma yani bugün sabah aradıklarında ise anakart değişimi için ekstra ücret aldılar henüz test yapmadıklarını söylediler ve bu akşam kargoda olacak dediler. Sonuç kargoya vermediler bence test bile yapmadılar ve firmaya akşam saat 5'ten sonra asla ulaşamadım şu an sabah olmasını bekliyorum sabah 9 da arayacağım ve durumu soracağım eğer test vs. vs. Bir şeyler derlerse hemen iptal edip başka bir yerden sistem toplayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı