RTX4080 Mobile için AOC monitör uygun mu?

Daha fazla  
5 senedir GTX1660 Ti mobile ile kullandigim AOC marka monitörüm var. 24 inç, IPS panel, 144Hz, FreeSync destekli, 1920*1080 16:9 ekran. Ozellikleri bunlar. Bu monitor ile RTX4080 Mobile kullanmam sakınca yaratir mi? Açıkçası gayet memnunum monitorden ama gerekiyorsa 2K monitor alabilirim gene 24 inc ve IPS olacak sekilde. Görüşleriniz nedir? Duruma uygun monitor onerilerinizi bekliyorum. Asus tuf dışında tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
5 senedir GTX1660 Ti mobile ile kullandigim AOC marka monitörüm var. 24 inç, IPS panel, 144Hz, FreeSync destekli, 1920*1080 16:9 ekran. Ozellikleri bunlar. Bu monitor ile RTX4080 Mobile kullanmam sakınca yaratir mi? Açıkçası gayet memnunum monitorden ama gerekiyorsa 2K monitor alabilirim gene 24 inc ve IPS olacak sekilde. Görüşleriniz ve onerileriniz var mi?
Darboğaz yapar 2k yeterli bence.

Hocam kafamda bir bütçe yok fiyatlari bilmedigim icin. Onerilere gore bütçe cikaracagim, cok uçuk olmasina gerek yok. ASUS TUF onermeyin lutfen.
En ucuz bu modeli öneririm:
Daha fazla çıkabilirim diyorsanız bu modelin stoğunu bekleyebilirsiniz:
Beklemek istemiyorsanız:

En ucuz bu modeli öneririm:
Daha fazla çıkabilirim diyorsanız bu modelin stoğunu bekleyebilirsiniz:
Beklemek istemiyorsanız:
Hocam sag olun fakat 24inch yok mu. 27 bana devasa geliyor. 24 istedigimi belirtmiştim aslinda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı