Rüya Kontrolü Mümkün Mü?

MR.White

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar geçen gece kendi rüyamı yönetmiştim nasıl olduğunu bende anlamadım çünkü gördüğüm rüyaların yarısını hatırlamam. Rüyayı gerçek anlamda yönettim yani nasıl anlatsam istediğim oluyor, duygularımı hissedebiliyordum. İstediğim yerde kendimi buluyordum. Çok tuhaf bir histi fakat bunu dün gece yaşayamadım bunu nasıl yapabilirim anlayanınız var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lucid tekniği ile görebilmeniz mümkün her düşündüğünüzde de olacak diye birşey yok. Zihninizi boşaltın ve istediğiniz şeyleri düşünüp onlara odaklanın şansınız daha çok artabilir.

İnsanlar günlük yaşamlarında yaşadıklarını gece uyuduklarında bilinç altları ortaya çıkarır. Uyurken rüya ya da kabus görmenize sebep olan bu bilinç altı etkileşimini kontrol etmeyi hiç düşündünüz mü? Rüyaları genelde bilinç altımız oluşturduğundan müdahale etmemiz mümkün değil gibi görünsede, Lüsid rüya veya berrak rüya da, kişinin rüya gördüğü sırada, rüya gördüğünün farkında olması haline ve rüya gördüğünün bilincinde olduğu bir rüya türü vardır.

• Uyku düzeniniz bozulur.
  • Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.
  • Eğer mutsuzsanız gerçek dünya yerine sanal dünya size daha cazip gelir.
  • Beyniniz sürekli meşgul olduğu için gerektiğinden daha fazla yorulursunuz.
  • İşlerinizdeki veriminiz düşer.
  • Rüyadaki yaşantınızı dünyaya yansıtma hissi sizi agresif ve saldırgan yapar.
  • Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.
  • Aşırı uyumak isteği oluşturur.
  • Şişmanlığa yol açar sadece gerçek dünyayı yemek yemek ve tuvalet için kullanırsınız.
  • Günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.

Lucid Dream – Rüyalarınızı Yönetin! | Anatoliamed

Bir yerde bu işte profesyonel olan insanın astral seyahat yapabilceğini söylemişti astral seyahat nedir acaba?

Eğer birgün istediğiniz rüyayı görebileceğiniz bir teknik geliştirilirse ilaç vb kesin sonuç veren şeyler geliştirildiği zaman dünyanın en iyi icadı, insanlık için ise en kötü buluşu olur. Merakla bekliyoruz teknoloji çok çabuk gelişiyor. Astral seyahat diye birşey olduğuna inanmıyorum şahsen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı