Rüya ve gerçeklik arasında kaldım

Hocam bende bir anımı anlatayım bir gün otobüsteyim Antalya'ya gidiyorum yanımda yaşlı birisi vardı bende direk kafamı cama yaslayıp uyudum sonra bir baktım hareket edemiyorum konuşamıyorum falan sadece nefes alıp verebiliyorum sonra yanımdan bir ses geldi ne dediğini hatırlamıyorum ama benim gözlerimi açmamı istiyordu bende açamadım hepsi bu.

Değil mi? Bir şey böyle seni uyanman için uğraşıyor ama ne yapsan olmuyor. Çok kötü vallahi ya.

Öncelikle uykunuzu düzene oturtun ve Allah'ın adını anarak, sureler okuyarak uykuya dalın. İnşaallah daha rahat uyku çekeceksiniz. :)

İnşallah. 1 hafta sonra askere gidiyorum zaten mecbur oturacak :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok stresli sıkıntılı bir hayatım var uyku düzenimde yok ama 23 sene içinde ilk kez yaşadım vala.

Benim hayatım sıkıntısız, kafaya da takmam.
Ama oruç zamanı yemek yiyip yattığımda 1 ay boyunca her gün her gün uyku felci yaşıyordum, normal bir şey yani herkes yaşıyor karabasan vb cin şeytan hayali yaratıklar gerçek değil bu arada, iyi akşamlar.

Hocam gece yatmadan önce üç kere felak, nas ve ihlas surelerini okumanızı öneririm.

Vay be duanın uyku felcini önleme özellğimi varmış şifa da bulursunuz duayla(!)

Okuyacagım dostum vallahi 23 senede ilk defa böyle bir şey yaşadım.

Peki bunun herhangi bir zararı veya önleme için bir şeysi var mı?
Uykuya yan yatış pozisyonunda dalmaya çalışın. Stresli olarak uykuya dalmayın, öncesinde ılık duş ya da müzik dinlemek gibi yöntemlerle stresinizden arının. Uyku felci durumunda vücudunuzun herhangi bir yerini oynatmaya odaklanın. Oynatabilirseniz uyku felci ortadan kalkacaktır.

Karabasanda bildiğim kadarıyla bir şey sizi boğmaya çalışıyor. Bayağı bayağı görüyormuşsunuz. Acaba o durum oldu da yüzüm de mi kapalıydı da ben anlamadım? Bunun gibi yaşayan var mı arkadaşlar, bu nedir?
Karabasan bir mittir, Türkler uyku felcinin nedenini bu yaratığa bağlamıştır.
Uyku felci yaşamışsın, kaygılanacak birşey yok.
Ben de o pozisyonda yakalanmıştım bir ara, okuldaydım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı