Ben rüyamda cin gördüğüm zaman rüyada kitleniyorum kendimi biliyorum zihnim açık oluyor ancak gerisi yok kendimi kontrol edemiyorum engel oluyorlar rüyamda sure ve dua okuyorum ancak kitlenmeye devam ediyor. Korkuyorum rüyada uyanana kadar bu zor durumu yaşıyorum. 1 dakikayı 10 dakika gibi yaşıyorum bunun nedeni neden sadece cinlerle alakalı olunca böyle oluyor?
Cin gördüğünden nasıl bu kadar emin oluyorsun anlamadım. Son zamanlarda kötü bir şey yaşadıysan ya da bir şeyden korktuysan, bunlarında etkisinde kalmış olabilirsin. Kafanı dağıtacak şeyler yapmaya çalış.
Rüyanda cin görmüş olmuyorsun bence. Büyük ihtimalle karabasan çöküyordur. Bana da ara sıra olur kitlenirsin, zihnin açık olur ancak ne bağıra bilirsin ne de hareket edebilirsin.
Sen cinlerle kafayı bozmuşsun. 8 yaşındayken rastgele önüme çıkan bir cin çıkarma videosu görüp izlemiştim. Bu videoyu izledikten sonra 7 sene boyunca kafamı yorganla kapatarak yatmıştım.
Rüyanda cin görmenin hiçbir anlamı yok. Sadece sen korkundan dolayı kitlenmiş olmak istiyorsun. Hayal dünyanda öyle bir hayal kuruyorsun, cin göreyim, hareket etmek istiyeyim ama edemiyeyim.
Sen cinlerle kafayı bozmuşsun. 8 yaşındayken rastgele önüme çıkan bir cin çıkarma videosu görüp izlemiştim. Bu videoyu izledikten sonra 7 sene boyunca kafamı yorganla kapatarak yatmıştım.
Rüyanda cin görmenin hiçbir anlamı yok. Sadece sen korkundan dolayı kitlenmiş olmak istiyorsun. Hayal dünyanda öyle bir hayal kuruyorsun, cin göreyim, hareket etmek istiyeyim ama edemiyeyim.