Rüyada ekran kartımın yandığını görmek

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
Arkadaşlar dün gece çok garip bir olay yaşadım. Şu an bende RTX 2060 ekran kartı var. Yeni aldım çok seviyorum ekran kartını. Dün gece rüyamda bilgisayar oynuyordum ve kasaya baktığımda ne göreyim, ekran kartım cayır cayır alevler içinde yanıyor. Neden bilmiyorum ama rüyamdaki yanma efekti GTA 3'teki yanma efekti gibiydi. Ekran kartına çok zarar gelmeden söndüreyim diye çekerken anakartın yarısı kırılıyordu. Sonra da uyandım çok garip rüyaydı.

Arkadaşlar dün gece çok garip bir olay yaşadım. Şu an bende RTX 2060 ekran kartı var. Yeni aldım çok seviyorum ekran kartını. Dün gece rüyamda bilgisayar oynuyordum ve kasaya baktığımda ne göreyim, ekran kartım cayır cayır alevler içinde yanıyor. Neden bilmiyorum ama rüyamdaki yanma efekti GTA 3'teki yanma efekti gibiydi. Ekran kartına çok zarar gelmeden söndüreyim diye çekerken anakartın yarısı kırılıyordu. Sonra da uyandım çok garip rüyaydı.

Bende ona benzer bir rüya gördüm, fakat seninki bana bayağı bayağı abartı geldi abartmış olabilir misin? Hayır ben bile rüyamda abimin bilgisayarıma kola döktüğünü, bana sırıtarak bilgisayara erimiş alüminyum falan döktüğünü gördüm, seninki bayağı Extreme :D

Rüyada ekran kartı görmek iyiye işarettir ekran kartının yandığını görmek 3 vakte kadar hayırlı bir kısmet demektir. Rüya tabirleri 3.cilt 16. Fıkra 4Amaddesi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı