Rüyada Karabasan görmek

Ciddi misiniz trol mü?

Gerçek bir bilimsel açıklaması varsa bekliyorum karabasanın gerçek olduğu ile ilgili. Bence de imkansız.

Gerçek bir bilimsel açıklaması varsa bekliyorum karabasanın gerçek olduğu ile ilgili. Bence de imkansız.
Uyku felci olarakta geçiyor. Ben şahsen inanıyorum ve bilimsel olarakta desteklenmiş bir şey ki incelemek isterseniz de link bırakıyorum.

Uyku felci olarakta geçiyor. Ben şahsen inanıyorum ve bilimsel olarakta desteklenmiş bir şey ki incelemek isterseniz de link bırakıyorum.
Hayır yani bir yaratık var ve dünyadaki kişileri ara ara ziyaret ederek onları korkutuyor, buraya kadar saçma.

Yıllar önce başıma anlattığınız gibi bir olay gelmişti ve gözlerim açık bilincim yerinde kıpırdayamıyordum, kötüydü ama daha sonra hiç karşılaşmadım yaklaşık 15 yıl oldu.

Kendinizi çok kasmayın biraz relax olun karabasan olayının yalan olduğunu düşünün. Böyle olunca otomatik rahatlık geliyor.
Sanırım haklısın önceki günde acaba gine gelcek mi falan hep kendimi kasmıştım buda bilinçaltımı etkilemiş olabilir en iyisi dediğin gibi çok fazla kasmıcan

Piskolağa gitmeni tavsiye ederim böyle şeylere lütfen inanmayın sen karabasanı beynine inandırmışsın o yüzden böyle rüyalar görüyorsun kapının kolunun gıcırdamasıda aynı durum aslında gıcırdamıyor sen onu beynine inandırıyorsun.

Rüyada iken beyinin mantık bölümü neredeyse çalışmadığı için yani çok az çalışır bu yüzden rüyaları gerçek sanarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…