Rüyalar hakkında

amazingboy20

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar rüyadayım gerçek olmayan bir şeyi görüyordum her zaman ki gibi. O da şu an bir kız arkadaşım olmasına rağmen başka bir kızla bildiğin sevgili olmamdı ama bir yerden sonra rüyada bu senin sevgilin değil senin sevgilin başka deyip durdum sanki içimden der gibi ama rüyayı aynı şekilde görmeye devam ediyordum. Ruya boyunca sanki kendimle çeliştim aldatma duygusu vs. bunun açıklamasını bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbirimiz hoca veya rüya tabircisi değiliz. Rüyalar uyurken beynin günlük deneyimlerden ve anılardan oluşturduğu görüntülerdir. Şuanda tam olarak neden ve neye göre oluştuğu bilimsel olarak bilinmemekle beraber günlük hayatta en çok sizi etkileyen duyguyu yaşarsınız. Beyin sizin hatırlamadığınız veya hatırlanması gereksiz görülen bilgi, mekan, olay ve durumları rüyalarınızda kullanır. Rüyanızı metafiziksel varlıklara, metafiziksel olaylara ve dinsel olaylara bağlamayın. Tamamen günlük yaşantınızda olan olaylar, mekanlar ve duygular etkiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı