Rüyam'da recep abiyi gördüm (Rüyamdaki olayları düzenleyerek anlattım)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değişik bir rüya olmuş. İmkanın olur ise bir ofisi ziyaret et bir görüş. Böylece biraz hevesin geçmiş olur.

Bu foruma girerken kendimi rahat hissedemiyorum çünkü sürekli türkçe kurallarına dikkat etmem gerekiyor çünkü recep abiye söz verdim ben. Kurallara uymaya çalışırken öte yandan zorlanıyorum ama kurallara uyuyorum.
Dark Knight o konuyu açanlar ceza yemedi mi hiç? :(
Bu konuyu açtım diye bana kızanlar var.

Bu foruma girerken kendimi rahat hissedemiyorum çünkü sürekli türkçe kurallarına dikkat etmem gerekiyor çünkü recep abiye söz verdim ben. Kurallara uymaya çalışırken öte yandan zorlanıyorum ama kurallara uyuyorum.
Bir süre sonra alıştıktan sonra sürekli düzenli bir şekilde yazıyorsun zaten, tavsiyem Chrome kullan yazım hatalarını otomatik gösteriyor. En fazla 1-2 gün ceza alırsın, ondan sonra devam :)

Zamanla kurallara alışırsın. Bir bakmışsın kuralların hepsini uyguluyorsun farkında olmazsın. Herkes ilk başta zorluk çeker belli kurallara alışana kadar ama alışınca kuralları unutursun bile ama hepsini sorunsuz uygularsın.

Bu arada bir sonraki kafa ayarında Illuminati ve masonluk hakkında konuşulsun bence. :D
İnsanların illuminatiye olan saçma korkuları kalmasın. :D
O çok derin bir mesele, kimisi korkar kimisi inanmaz. Çok fazla şey bilinmediğinden kişisel yorumlar fazla karışıyor işin içine.

Her yerde komplo teorileri var herkes kendine göre bir teori üretiyor. Bu örgütler illegal yapılanmalar var. Yüzyıllardır var olan örgütler bunlar ama bunlardan korkarak çekinerek yaşanmaz. Bunların kullandıkları teknikleri öğrenip amaçlarını öğrenip bunlara dikkat ederek yaşarsak bir sorun olmaz. Her yerde illegal yapılanmalar var. Devletler bunların hepsini ortadan kaldıramaz. Devlet ve millet beraber olup bu illegal yapılara karşı beraber hareket edip ortadan kaldırabilir. Yoksa korkarak ancak onların ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı