Çözüldü Rufus ile TPM gereksinimi kaldırma 2022'de işe yarıyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

518679

Hectopat
Makaleler
3
İşlemci
Intel Core 2 Duo

Dosya Ekleri

• IMG_20220405_213931.jpg
    IMG_20220405_213931.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Çözüm
Zaten başka seçenek yok. İsteseniz de istemesiniz de multi-Edition'ı seçip indireceksiniz.

Tamam, deneyeceğim. Teşekkürler.
@pedroz_1999 @JustEmoBut durumu Technopat üzerinden biraz daha araştırdım. Şöyle bir konu gördüm: Çözüldü: Rufus TPM/Secure Boot/RAM gereksinim kaldırma seçeneği çıkmıyor

Windows 7'de çıkmıyormuş bu seçenek, ben Windows 7 kullanıyorum. Siz sanırım Windows 10 veya Windows 11 kullandığınız için çıkıyor.
Sanırım Rufus 3.16 kullanıyorsunuz. Rufus'un sitesinden 3.18 sürümünü indirin. Ayrıca Windows 10 değil Windows 11 ISO dosyası ile deneyin, ISO dosyasının ismini değiştirmeyin.

Zaten başka seçenek yok. İsteseniz de istemesiniz de multi-Edition'ı seçip indireceksiniz.

Tamam, deneyeceğim. Teşekkürler.
@pedroz_1999 @JustEmoBut durumu Technopat üzerinden biraz daha araştırdım. Şöyle bir konu gördüm: Çözüldü: Rufus TPM/Secure Boot/RAM gereksinim kaldırma seçeneği çıkmıyor

Windows 7'de çıkmıyormuş bu seçenek, ben Windows 7 kullanıyorum. Siz sanırım Windows 10 veya Windows 11 kullandığınız için çıkıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı