Rehber Rufus ile Windows 11 TPM/Secure Boot/RAM gereksinimlerini kaldırma

Yeni Rufus 3.20 sürümü artık Windows 11 ISO yazarken gereksinimleri kaldırabiliyor! Tek yapmanız gereken Windows 11 ISO dosyasını seçtikten sonraki ekranda "Remove requirement for 4 GB+ RAM, Secure Boot and TPM 2.0" tikini işaretlemek! Artık yeni ISO'nuzda hiçbir Windows 11 gereksinimi olmayacak!

İndirin: Rufus

unknown.png


unknown2.png
 
@Cyberry Kullandığım arkada oyuncu bilgisayarın yazılımları da var. Bugün Acer Global Facebook grubunda da 3.2GB RAM kullanımı normal mı diye mesajlar vardı ve herkes normal diyordu bende de 3.4GB boşta diyende vardı.
 
@Cyberry Kullandığım arkada oyuncu bilgisayarın yazılımları da var. Bugün Acer Global Facebook grubunda da 3.2 GB RAM kullanımı normal mı diye mesajlar vardı ve herkes normal diyordu bende de 3.4 GB boşta diyende vardı.

Arka planda neler çalıştırıyor merak ettim. Peki boşta kalınca bir RAM kullanımında bir artışı var mı?
 
3.1 çok fazla değil mi?

Vallahi bilemiyorum zaman zaman Chrome açıp Twitch izlerken 5.5'e kadar çıkıyor. Hatırlıyorum ilk Windows 10'a geçtiğimde de böyle boşta saçma sapan RAM'i fazla kullanıyordu. Sonra güncellemelerle düzelmişti. Oyunlarda sıkıntı yaşamadım. Denedim Windows 11'de şimdi, New World, BF5, Star Wars BF2, Valorant, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta bana sorarsanız Windows 11 daha performanslı gibi, tabii bu ilk izlenimlerim.
 

Geri
Yukarı