Rufus ile Windows XP boot yapmıyor

Hata kodu önemli değil BCD gitmiş bcd'nin düzgün oluşturulmadığı bir seneryoda işletim sistemi tabiiki çalışmaz onarılması lazım ama sıkıntı bunun Windows kurulumunun kurulu olduğu bir usb'de olması.
Shift+10 dememizin sebebi; herhangi bir sebepten dolayı eksik ya da yanlış derlenmiş olan sektöre ulaşıp, bozuk sektörü yeniden yenisi ile değiştirip "derle" diyebilmek. Yani error build e karşı rebuild diyebilmek. Dosya klasör name lerini nasıl ki rename kodu ile değiştiriyoruz; burada da build i rebuild ile hallediyoruz. Orada zaten her hangi yerel bir disk ile işimiz yok bizim. Bizim işimiz "X" disk olarak Flash Disk'i görüp; yalnızca flash içerisinden çalışmak. Bu hata genelde hatalı write edilmiş iso lardan değil; eski anakartların CD Rom sürücüleri veya USB portlarındaki write quality eksikliklerinin tamamlanmamış olmasından kaynaklanıyor.

Shift+10 dememizin sebebi; herhangi bir sebepten dolayı eksik ya da yanlış derlenmiş olan sektöre ulaşıp, bozuk sektörü yeniden yenisi ile değiştirip "derle" diyebilmek. Yani error build e karşı rebuild diyebilmek. Dosya klasör name lerini nasıl ki rename kodu ile değiştiriyoruz; burada da build i rebuild ile hallediyoruz. Orada zaten her hangi yerel bir disk ile işimiz yok bizim. Bizim işimiz "X" disk olarak Flash Disk'i görüp; yalnızca flash içerisinden çalışmak. Bu hata genelde hatalı write edilmiş iso lardan değil; eski anakartların CD Rom sürücüleri veya USB portlarındaki write quality eksikliklerinin tamamlanmamış olmasından kaynaklanıyor.
Peki ne yapmam lazım

Bilgisayarda işletim sistemi yok işte usb'ye ulaşılamıyor normalde normal kurulu windows'un başına gelse usb ile windows kurulumu sırasında bcd onarımı yapılır ama bu durum farklı

Peki ne yapmam lazım
HDD'de işletim sistemi yok değil mi?

Hani bizim amacımız Windows XP Professional SP3 TR atmaktı diske???? :) :) :)
Diske attım ama sıkıntı çıkıyor boot\bcd

Şuan var ve açılabiliyor mu? ben olayı anlamadım sen xp'yi nereye kuracaksın o zaman biçimlendirdikten sonra mı?
Diski böleceğim yer var zaten 290 gb yer var

Format esnasında gelebildiği yer neresi ise; orada Shift+F10 demen lazım dokor
Win 7 yi yüklediğim yeri mi açayım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı