Çözüldü Rufus ile yapılan ISO'yu dışarı aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dnzozer20

Centipat
Windows 10 ISO dosyasını aldım ve Rufus ile yazdırdım. Rufus ile yazdırırken bazı seçenekler sunuyor: "gizlilik sorularını atla", "yerel hesap oluştur", "BitLocker'ı devre dışı bırak" vs. Rufus'un yaptığı bu ayarları .ISO uzantılı dosyaya çevirmek istiyorum çünkü Ventoy kullanacağım, nasıl olur?

Aynı şey Windows 11 ISO dosyaları için de geçerli, Rufus yine bazı ayarlamalar yapabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 10 ISO dosyasını aldım ve Rufus ile yazdırdım. Rufus ile yazdırırken bazı seçenekler sunuyor: "gizlilik sorularını atla", "yerel hesap oluştur", "BitLocker'ı devre dışı bırak" vs. Rufus'un yaptığı bu ayarları .ISO uzantılı dosyaya çevirmek istiyorum çünkü Ventoy kullanacağım, nasıl olur?

Aynı şey Windows 11 ISO dosyaları için de geçerli, Rufus yine bazı ayarlamalar yapabiliyor.

Hocam bunu yapmanın yolu ISO'yu modifiye etmek sonra tekrar ISO formatında yeniden paketlemektir.

Yani ISO'yu modlamanız gerekiyor.

Hocam bunu yapmanın yolu ISO'yu modifiye etmek sonra tekrar ISO formatında yeniden paketlemektir.

Yani ISO'yu modlamanız gerekiyor.

Çözüm
Nasıl yapacağım?

NTLite ile mesela:

@dnzozer20
Biraz zaman geçmiş ama;
Tum ayarları burada tek tek anlatmıştım.
Bilmeyen veya yeni baslayanlar için.

Modding 1-UUP Dump ile Edge ve Gereksiz Bileşenleri Silerek ISO Oluşturma​

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    49,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı