Rufus persistence var olan .dat kullanılır mı?

HEGIR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba!
Ben normalde Ventoy kullanıyordum fakat Ventoy, Arch dışındaki distrolarda USB Mount edilmesine izin vermiyıor, Arch-based distrolar da persistence desteklemiyor ve multi-Partition yapınca da Ventoy gidiyor.
Bu yüzden Rufus'a geçtim ama sıfırdan başlayamam... Elimde halihazırda 8 GB'lık bir casper-persistence.dat var.
Bunların herhangi birine bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm 1 eski Ventoy kurulumundan aldınğı bu dosyayı, Rufus ile oluşturduğu yeni USB'ye kopyalamayı dene.
Çözüm 2 distro değiştir eğer Arch tabanlı distroları kullanmıyorsan, persistence desteği daha iyi olan distroları (Ubuntu, Linux Mint vb.) Dene.

Çözüm 3 Rufus'un persistence seçeneklerini etkinleştirip etkinleştiremeyeceğini kontrol et.

@HEGIR

Çözüm 1 eski Ventoy kurulumundan aldınğı bu dosyayı, Rufus ile oluşturduğu yeni USB'ye kopyalamayı dene.
Çözüm 2 distro değiştir eğer Arch tabanlı distroları kullanmıyorsan, persistence desteği daha iyi olan distroları (Ubuntu, Linux Mint vb.) Dene.

Çözüm 3 Rufus'un persistence seçeneklerini etkinleştirip etkinleştiremeyeceğini kontrol et.

@HEGIR

1) Tamam da Rufus nereye oluşturuyor?
2) Zaten Ubuntu kullanıyorum örnek amaçlı söyledim.
3) Rufus'ta etkinleştirebiliyorum ama halihazırda olan dat kullan gibi bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı