Rufus'un USB'ye Windows yazması 6 saat sürdü

USB'den veya diskten olduğunu nasıl anlarım ?

USB'den veya diskten olduğunu nasıl anlarım?
Kasada genelde disk aktivite ışığı olur. (Yeni kasalarda artık oluyor mu bilmiyorum.) ISO'yu yazdırırken o ışık yanıyorsa diskiniz tam yükte çalışıyor ve USB'nin hızına muhtemelen yetişemiyor demektir. Bu ışık yok ise görev yöneticisinden bakabilirsiniz. Ana diskiniz ve USB'nizin kullanımı gözükür performans bölümünde. Muhtemelen USB bellek %100 yani tam yükte kullanılıyordur. Fakat diskiniz daha az kullanılıyordur. Ben sorun USB'dedir diye düşünüyorum fakat dediğim gibi gözlemlemenizi öneririm.

CrystalDiskMark ile okuma yazma hızına bakabilirsin USB'nin, oradan ne kadar kötü olduğu anlaşılır zaten.

Hocam USB'yi dedim.

Hocam ben sadece usbnizin eski olduğunu düşünüyorum 6 saat boyunca hiç kesilmediyse yapın ama uzun sürer.
Hocam hiç kesilmedi ve şuan da da %99.0 ' da ve tam 5:45 dakika sürdü. Yani yazdırma işlemi bitmedi hala. Ama 6 saatte biteceğini anladığım için konuyu açtım. Ve zaten 6 saatte bitmiş olacak.
Şu görsellere bir bakabilir misiniz rica etsem ?

Son eklediğim görselde USB'nin yazma hızı gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…